Eskişehirspor kulübüne yakışmıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kulübüne yakışmıyor!
A
a

Eskişehirspor Kulübü’nü ziyarete gelen Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, altyapı tesislerini de gezdi. Yönetim, yıkılan ancak henüz yapılmayan altyapı tesisleri ile ilgili Çalışkan’a bilgi verdi.

Sütiş Eskişehir
Mustafa Akgören’in başkan olduğu dönemde günümüzün şartlarına ve depremlere uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılan altyapı tesislerine o günden sonra bir çivi çakılamadı. O dönemki yönetim tesisin Vali Bey’in yıkın demesiyle yıktıklarını tesis yapılmasa bile gerekirse yönetim olarak imece usulü yapacaklarını belirtmişti. Ancak bu sözler havada kaldı. Dümdüz edilen arazi şu an bomboş duruyor. Eskişehirspor altyapı takımları barınma ve giyinme gibi konularda tesis olmadığı için ciddi sorunlar yaşıyor.
 
Futbolcuları ziyaret etti
Geçtiğimiz gün tesislere gelen Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, yapılan toplantı sonrası tesisleri gezdi Altyapı takımlarının kullandığı sentetik sahaya gelen Çalışkan, antrenman yapan U-16 ve U-17 takımları hakkında hem yöneticilerden hem de antrenörlerden bilgi aldı. Çalışkan, genç futbolculara başarı diledi.
 
Kulübümüze yakışmıyor
Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan sentetik sahanın taç çizgisine doğru yaklaşınca Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, yıkılan altyapı tesisini işaret ederek, “Başkanım bu alanda altyapı takımlarımızın kullandığı tesis vardı. Bir önceki yönetimimiz tarafından yıkıldı. Vali Beyimiz sanırım bu konuda destek olacağını söylemiş. O dönemli yönetim de imece usulü bile olsa yapacaklarını söylemiş ancak bu konuda herhangi bir ilerleme olmamış. Bu konunun da bir an önce çözülmesi gerekiyor. Buraya altyapı takımlarımızla maç oynamaya gelen rakip takımlara sağlıklı bir soyunma odası imkanı sunamıyoruz. Kulübümüze yakışmıyor. Kendi futbolcularımız bile bu anlamda ciddi sorunlar yaşıyor” dedi.
 
Kanayan yara
Yıkılan ancak yenisi anlamında hiçbir hamle yapılamayan altyapı tesisi konusu mayıs ayında Eskişehir’e gelmesi beklenen Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na da konunun açılacağı belirtildi. Bakan Kasapoğlu’nun bu konuda Es Es’e nasıl bir destek vereceği merakla bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hani nerde 25 Nisan 2022 21:15

Huylu huyundan vaz geçmezmiş. Seçim dönemi Halili, Dirisi, Erkanı, Şimşeki İktidar partisiyle pazarlık yapmışlardı ES ES e maddi ve manevi destekler verilerek takımı şaha kaldıracaklardı HANİ NERDE. Kulübü siyasete bulaştırdılar, Spor Toto'dan alacağımız para el konulduğunda blokelerin kaldıracaklarının sözü verilmişti HANİ NERDE. İktidar seçilmişleri söz verdiler sözlerinde durmadılar. Seçimler yaklaştı ziyaretler hızlandı yine yeni sözler verilir. Trabzonspor'a verilmiş maddi manevi destekleri ES ES e de verirler, bütün borçlarını silerler, kasasına parada koyarlar hatta ES ES i super Liğe çıkarırlar Haydi Halil, Diri, Erkan, Şimşek başı çekin bakın özel olarak sizi ziyarete geldiler. Keretalar yine iyisiniz İktidar tarafından seviliyorsunuz. Yeni sözler yeni vaadler sizlere neşeli, hoplamalı toplantılar.

0 0 Cevap Yaz
Serkan 24 Nisan 2022 13:14

Eskişehiri temsil edenler üzgünüz ama çok pasif.Koskoca EsEs in yok olmasını sadece seyretdiler.Engelemediler.Seyretttiler.

0 5 Cevap Yaz
Uğur 24 Nisan 2022 13:13

EsEs kötü yönetimin bedelini ödüyor.

1 6 Cevap Yaz
Baskan 24 Nisan 2022 09:13

Ne tesis yapacan sanki abileri süper ligde. Gitsinler onların yerinde soyunup çıksınlar antrenmana . Hayret bişey. 3 lig haaa çocuk ligi haaaa

0 7 Cevap Yaz
Es-es sevdalısı 23 Nisan 2022 15:27

Futbol camiası Eskişehirspor taraftarı gibi taraftar bulamıyor, Eskişehirspor taraftarlarıda başkaları gibi kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bulamıyor!!!! Ne Garip.....

1 14 Cevap Yaz
BİR VATANDAŞ 23 Nisan 2022 14:09

Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek partidaşı ve AKP nin il başkanı Zihni Çalışkan’a yan yana geldiklerinde şunu sordu mu acaba? ‘’Bu ülkenin spor bakanı geliyor ve bu şehrin yegane değeri Eskişehir Spor un yöneticileri bakan beyle neden görüşmedi yada görüştürülmedi’’

6 10 Cevap Yaz
Ahmet Yılmaz 23 Nisan 2022 13:13

Zihni başkan bakanı getirmedi, mecburen tesisleri geziyor gibi yaptı, es es in gazını aldı, gitti.

8 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi