Eskişehirspor kongreye gidiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kongreye gidiyor
A
a

Eskişehirspor'da 8 yöneticinin imzası ile Genel Kurul kararı alındı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor yöneticisi 8 ismin imzası ile kulübün genel kurula gitmesi kararı alındı. Olağanüstü Genel kurul 19 Eylül Perşembe günü saat 18.00'de Anemon Otel'de toplanacak.
Şimdi gözler genel kurulda aday olacaklarını önceden açıklayan isimlere çevrildi.

30 Mayıs'ta göreve gelmişlerdi
Eskişehirspor Kulübü'nde 30 Mayıs’ta göreve gelen Osman Taş yönetimi görevi bırakma kararı aldı. Bursaspor maçının ardından yönetim vakit kaybetmeden toplantı yapmış ve kongre kararı alınması yolunda fikir birliğine varmıştı. Başkanlığa geri dönen ancak verdiği sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle tepki çekmeye başlayan Osman Taş görevi her ne kadar bırakmak istemese de yönetim kurulu üyeleri buna yanaşmadı ve kongre kararının alınması yolunda kararını değiştirmedi. 

İmzalar toplandı
Akşam saatlerine kadar Eskişehirspor yönetim kurulunda kongreye gidilmesi için 8 imzanın toplanması beklenildi. Akşam 18.00 civarında ise 8 imza toplandı ve Eskişehirspor yönetimi resmi siteden kongre kararının alındığını açıkladı. Siyah Kırmızılı kulüp 19 Eylül’de Anemon Otel'de yeni başkanını seçmeye çalışacak. Eğer bu kongrede çoğunluk sağlanmazsa kongre 26 Eylül’de yine aynı yerde yapılacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 4 Eylül 2019 01:14

Neden 19 eylülde kaybetcek zamanımızın var bizim TOKo işi noldu bu arada.

0 0 Cevap Yaz
Efsane26 3 Eylül 2019 23:55

Adalet yerini buldu işte. Darbeyle gelen bi başkan. Darbeyle başkanlık görevinden alındı.

0 2 Cevap Yaz
SS 3 Eylül 2019 23:18

gassaraay gassaraay çin cin don

0 1 Cevap Yaz
Kızılcıklı 3 Eylül 2019 23:12

Bu kulüp çoktan bitti beyler...bitirenler eski başkanlar. bu borç kapanacak gibi borç değil yoksa taraftar bir nefes bitirirdi. ama bizim de inancımız kalmadı. milletin cebini doldurmak için beş kuruş veremem...borcu yapan ödesin...bunlar eskişehirli değilmiş meğersem.

0 1 Cevap Yaz
Eses 3 Eylül 2019 20:07

Efsane eses i bitirenler inslh sizlerde bitersiniz

0 10 Cevap Yaz
S. Yörğkoğlu 3 Eylül 2019 19:37

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Yeni gelenlerde 17 aralıkta genel kurula gider. Bu böyle gelip gider. Bu arada Es es imde bu ligden gider. Topunuza masşallah. Kazım kurt Fahri Başkan olsun.

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi