Eskişehirspor ilk maçında galip

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ilk maçında galip
A
a

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor ilk hazırlık maçında Kuşadasıspor ile karşı karşıya geldi. Siyah Kırmızılı ekip 88’inci dakikada Ömer Faruk Söyler’in attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti

Sütiş Eskişehir
İlk yarı gol sesi çıkmadı
Afyon’da oynanan karşılaşmaya Eskişehirspor etkili başladı. Siyah Kırmızılı ekipte 20’nci dakikada Utku’nun ara pasında Berkay Tanır kaleci ile karşı karşıya kaldı. Berkay topu ağlara yollasa da gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ara paslarla rakip kalede goller arayan Es Es gol vuruşlarında etkili olamadı. Rakip Kuşadasıspor ise duran toplardan etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
 
Çok sayıda değişiklik yapıldı
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Eskişehirspor’da Teknik Direktör Cüneyt Biçer farklı dizilişlerle ve oyuncu değişiklileriyle takımını sahaya sürdü. İkinci yarının ilk 20 dakikasında tempo bir hayli düşüktü. Es Es aradığı golü 88’de buldu. Metehan Toprak sağ kanattan aldığı topu rakibini geçer geçmez ceza sahası içine ortaladı. Ömer Faruk şık bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlığı ağlara yolladı. Maçta başka gol olmadı ve Şimşekler mücadeleyi 1-0 kazandı.
 
Maçın golü Ömer Faruk’tan
Eskişehirspor’un genç futbolcusu Ömer Faruk Söyler Kuşadasıspor ile oynanan karşılaşmaya yedek başladı. Genç futbolcu ikinci yarıda ise oyuna dahil oldu. Hücum bölgesinin sol kanadında forma giyen Ömer Faruk dakika 88’de takımını öne geçiren golü attı. Ömer gösterdiği performansla alkış topladı.
 
Biçer’den farklı diziliş
Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Cüneyt Biçer Kuşadasıspor ile oynanan hazırlık maçına farklı bir dizilişle çıktı. 4-3-3 dizilişiyle sahaya çıkan Siyah Kırmızılı ekipte, savunma hattında Arda-Bartu beklerde ise Eray Ertorun ve Cihangir Çağlıyan görev yaptı. 3’lü orta sahada Utku Kızılkaya-Hasan Ulaş Uygur-Kaan Gaman oynadı. Hücumun sağında Onur Arı, solunda Berkay Tanır forvet hattında ise Onur Bayramoğlu oynadı.
 
Yakından takip ettiler
Eskişehirspor’un Afyon’da oynadığı Kuşadasıspor karşılaşmasını Es Es yönetimi yakından takip etti. Mücadeleyi Başkanvekili Erkan Koca, Mali Asbaşkan Özgür Marankoz, Başkan Yardımcısı Tamer Yavuz tribünden takip etti. Ayrıca Eskişehir Amatör Spor Kulüp Federasyonu Başkanı Sadri Atam mücadeleyi Afyon’a gelerek takip etti.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nihat 10 Ağustos 2022 13:06

Aferin. Bu ligde kalalım bence. Alıcı kuşlar tepemizde bekliyor. Sistem değişmeden hiç bir şey olmaz.

0 4 Cevap Yaz
Dogrucu DAVUT 10 Ağustos 2022 01:06

gecen sene play off akalan karacabeyi 2 macta yenen takım kume dustu one gore

0 2 Cevap Yaz
Redkit 9 Ağustos 2022 15:12

Hemen rehavete kapilmayalim bu sene ligde kalalım yeter seneye hedef 2.lig

0 12 Cevap Yaz
Simitçi 9 Ağustos 2022 10:45

Ligde kaliriz umarım dayi

2 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi