Eskişehirspor ile Tanju Çolak sponsorluk anlaşmasını imzaladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ile Tanju Çolak sponsorluk anlaşmasını imzaladı
A
a

Eski futbolcu gol kralı Tanju Çolak'ın ortağı olduğu Bringo Telekom ile Eskişehirspor arasında bugün imzalanan protokol ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Sütiş Eskişehir

Eski futbolcu, Gol kralı Tanju Çolak ile Eskişehirspor arasında bugün imzalanan protokol ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Eski futbolcu, Gol kralı Tanju Çolak’ın ortağı olduğu Eskişehirli İşadamı Evren Akın’ın yerli sermaye ile kurmuş olduğu  Bringo Telekom (TB Haberleşme) şirketi ile kulübümüz arasında gerçekleşen protokol ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Eskişehirspor Başkan Vekilimiz ve Basın Sözcümüz Erdal Şahbaz ile Tanju Çolak imza töreninde  hazır bulundu. Bringo Telekom yöneticisi Evren Akın Eskişehir’li işadamı olarak bu projenin önce Eskişehir’den başlaması gerektiğini Tanju Çolak ile istişare ederek, karşılıklı olarak prejeleri geliştirip kulübümüze sunduklarını ifade etti. Projenin ana teması’ndan da bahseden Akın, "evlerimiz ve işyerlerimizde kullandığımız sabit telefon hizmetini, herhangi bir altyapı değişikliği yapmadan hem halkımızın daha az fatura ödemesi, hem de her ödediği fatura’nın kulüp ile anlaştığımız protokol kapsamında, her ay düzenli olarak ödedikleri tutarın %10’nu halkımız adına Eskişehirspor’a ödemeyi taahhüt ediyoruz" dedi.
Başkan Vekilimiz ve Basın Sözcümüz Erdal Şahbaz yaptığı açıklamada "kulübümüze kaynak bulmak için yönetim kurulumuz büyük çaba sarfediyor. Bu kampanya ile birlikte Eskişehirspor’a uzun soluklu bir gelir sağlamayı planlıyoruz. Şehrimizde ki tüm kurum ve kuruluşlar, büyük taraftarımız ve Eskişehir bu kampanyaya destek vererek kulübümüze katkı sağlayacaklardır" dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Yılmaz 7 Nisan 2018 15:30

Verdiğimiz paralar o kadar çok çarçur edildiki benden para çıkmaz artık

0 2 Cevap Yaz
salih karabağlı 7 Nisan 2018 09:36

halil ünal kendine benzeyen Tanju çolak la işbirliği yapıyor yakışmış

0 4 Cevap Yaz
Serdar 7 Nisan 2018 07:57

Arkadaslar önce sportif başarı gelmeli. Taraftarı var nasıl olsa bu kulübün Tanju zaten çakaldır işi bilir ..

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi