Eskişehirspor ikide iki yaptı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ikide iki yaptı!
A
a

Eskişehirspor, genç oyuncularına deneyim kazandırmak için Antalya'daki kamp kapsamında Conax Sultangazispor ile hazırlık maçı yaptı, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, genç oyuncularına deneyim kazandırmak için Antalya'daki kamp kapsamında Conax Sultangazispor ile hazırlık maçı yaptı. Saat 11:00'de başlayan karşılaşmanın galibi 1-0'lık sonuç ile Eskişehirspor oldu. Eskişehirspor dün de Fatih Karagümrükspor ile hazırlık maçı oynamış ve o karşılaşmadan da 1-0 galibiyet ile ayrılmasını bilmişti.
Hane Garden Hotel sahalarında 11:00'da başlayan karşılaşmada Kırmızı Şimşekler sahaya Ebrar, Selman, Emir, Sezgin, Bilal, Hasan, Doğukan, Berkay, Hamed, Göktuğ ve Metehan ilk 11'iyle çıktı. Takımımızı öne geçiren golü 16. Dakikada Sezgin Çolpan kaydederken, maçın ikinci yarısında maça Sunday, Yiğit ve Bedirhan dahil oldu. Dün oynanan Fatih Karagümrükspor hazırlık maçı kadrosunda yer alan Eskişehirsporlu futbolcular ise günü rejenerasyon antrenmanıyla tamamladı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 13 Ocak 2020 00:19

Conax F.C nerenin takımı..kaç ligde oynar.

0 1 Cevap Yaz
Hakan 12 Ocak 2020 12:08

Yol yakınken kulubün anahtarını kime verecekseniz verin...Şimdi gelen 3-5 gol atar gider.Bu yol çıkmaz yol..Şerefimizle ligden çekiliriz Şanlı tarihimiz bari kalsın leke sürmeyin.Yapılması gereken Yeni Eskişehirspor u kurmak.

1 4 Cevap Yaz
Caner 12 Ocak 2020 12:03

Kemal Issah da Aadanaspora bedavaya verdiniz.Geriye ne kaldı.Yönetim olsa ne olur olmasa ne olur.Takım dağıldı.

0 2 Cevap Yaz
--- 12 Ocak 2020 00:41

Conax Sultangazispor nerenin takımı....Bal liginde mi oynuyor.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi