Eskişehirspor için ümit verecek açıklamalar: Amacımız Süper Lig!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için ümit verecek açıklamalar: Amacımız Süper Lig!
A
a

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız düzenlediği basın toplantısında Eskişehir'i en kısa zamanda Süper Lig'de görme amacında olduğunu söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor ile ilgili taraftara ümit verecek açıklamalarda bulundu. Ayyıldız, Eskişehir'i en kısa zamanda Süper Lig'de görme amacında olduğunu söyledi.

"Amacımız Eskişehir'i en kısa zamanda Süper Lig'de görmek"

"Şimdi şöyle, ben futbol oynayan birisiyim, bizim amacımız en kısa zamanda Eskişehir’i Süper Lig’de görmek. Yani bize bu konuda ne düşüyorsa samimiyetle bu yükün altına girer ve gücümüzün son damlasına kadar onu kullanırız. Bir futbol sever olarak aynı zamanda oynayan bir kişi olarak, Süper Lig’de Eskişehir’in olması önceliklerimizin en başında. Bizim zamanımızda Eskişehir’i inşallah Süper Lig’de hatta yurt dışında ülkemizi temsil eden bir noktada göreceğimize inanıyorum dolayısıyla bunu da Eskişehirlilerle birlikte yapacağımıza inanıyoruz. Bize düşen bir yük olduğunda da hep beraber yapacağız ve elimizde ne güç varsa kullanacağız. Dolayısıyla biz bu pandemi sebebiyle biraz futbol müsabakaları görsel olarak da şey yapınca eski maçları seyrettik. İnşallah bu anlamda Eskişehir'in tamamını kuşatacak ve her yönü itibariyle başta futbol olmak üzere bütün spor dallarında Eskişehir’i emsallerine göre hak ettiği yere bir an önce getirmek bizim öncelikli görevlerimiz."

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh 28 Haziran 2020 14:41

pARA GÜCÜNE DAYANAN' BİR YARIŞMANIN SEYİRLİKTENM ÖTE BİR SAHTELİK HEYECANI VARDIR GERİDE KALAN. ESKİŞEHİRSPORU, MAHALLE SAHALARINDAN YETÜİŞECEK ASLİ NİTELİKLYERİ İLE NOSTALJİ OLMAKTKANM ÇIKARARAK YARATILABİLİR..PARA, SOYSUZLAŞMANINM BEŞBELASIDIR HER YER VE ANLAMKDTA KULLANILIŞI İLE İNSANHLIK ÖLME ÇİZGİSİNE YÖNELİŞİ TUDRRURDULMAMAZ BİR ÇUKURLAŞMA EVRESİYŞLE KENHDİNİ EKLEMLENDİRENM BÜTÜNM BİÇİMLYERE KARŞI DİRENMMENİN TERBİYESİNDE BULUŞMAKTIR.B O ZAMAN FUTBOL SADEC E SEYİRDİL. BİR UTENÇ ILMEKTENM ÇĞIKMEKLE KMELMEZ..

0 0 Cevap Yaz
Eses 28 Haziran 2020 13:03

Sayın valimize kulübün gerçek borcunu söylemediler mi acaba? Bu demeçler altı doldurulmadığı sürece ancak dilek ve temenniler olarak kalır. Eğer bir iyilik yapacaksanız acilen eski yönetimlerin uygulamaları hakkında soruşturma açmalısınız. Hangi futbolculara ne verilmiş? Kulüpte üç-beş ay görev yapmış sportif yöneticilerin nasıl olup ta 300-500 milyar alacağı oluyor? Transferlerden gelen paralar nereye harcanmış? Çözüldü denen alacaklar ile ilgili neden puan cezaları geldi? Küme düşmeye kadar varan alacakları ödemeyenler kimler, yönettikleri dönemlerde kasa defterlerinde hangi harcamalar var ki bu borçlar ödenmemiş ? Kısacası kulübe acilen kayyum atayıp, ortada duran pislikleri sorumlularına rücu ederek bu kulübe ve şehre en büyük iyiliği yaparsınız. İnanın bunarı yaparsanız kulübü süperlige çıkarmış olmaktan çok daha büyük yer edinirsiniz.

0 0 Cevap Yaz
tak 24 Haziran 2020 15:16

amatörden yeni takım alıp sıfırdan başlanmalı hayalle olmaz

0 1 Cevap Yaz
Hayirlisi 23 Haziran 2020 19:59

Hatıra bileti satışı işinede bir el atıverir se 100bin bileti hemen satı veriz.

0 0 Cevap Yaz
ss 23 Haziran 2020 08:04

traş

0 1 Cevap Yaz
Dik Duruş 23 Haziran 2020 00:55

Ağam eğlenir benle 😀

0 1 Cevap Yaz
Yildıray 22 Haziran 2020 23:47

Helal olsun yeni valiye gerçekten sözleri eskişehirli futbol severlerde heyecan yarattı

0 0 Cevap Yaz
ÖZCAN 22 Haziran 2020 23:25

HADİ BE SAYIN VALİM.İNANKİ KONUŞMANIZ BİLE BİR UMUT...

0 0 Cevap Yaz
es es 22 Haziran 2020 18:31

Bu Vali, bakanlardan da hızlı çıktı. Yerli lokomotifi de yapar, çevre yollarını da, yerli uçağı da...

0 1 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 22 Haziran 2020 18:31

Giden valimiz ilgilenmedi inşallah valim sizinle birlikte çıkışa geçeriz bu işin sonu süper lig olur

0 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 22 Haziran 2020 16:12

Ağzınız bal yesin Sayın Valim

3 7 Cevap Yaz
pompeo 22 Haziran 2020 15:19

bos laf ... verr gazi ..

6 5 Cevap Yaz
S26S 22 Haziran 2020 12:58

Sayın valimize güveniyoruz EsEs için öncelik camianın bütünleşmesi.Elbette kulubün belini büken borçları.Bir lider etrafında bütünleşme sağlanırsa zorluklar aşılabilir.

1 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi