Eskişehirspor için tehlikeli senaryo devam ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için tehlikeli senaryo devam ediyor
A
a

Eskişehirspor kötü gidişe dur diyemiyor. Spor Toto 1. ligde 17. sıraya kadar gerileyen Es Es için tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için zor günler... İlk haftalarda gösterdikleri performansla taraftarı gururlandıran Eskişehirsporlu futbolcular son haftalarda ise kötü performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. Teknik Direktör Fuat Çapa ise bu kötü gidişatın önüne geçemiyor.

Yaşanılan transfer yasağı nedeniyle genç oyuncularıyla ligde mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor ilk haftalarda gösterdiği performansla taraftarı  gururlandırmıştı. Balıkesirspor’dan iki kez geriye düştüğü maçta 1 puanı kurtaran, Karabükspor’u yenen ve Gazişehir Gaziantep’e karşı müthiş direnç gösterip 1 puanı almayı başaran genç takım, son haftalarda büyük düşüşte.

Ancak Siyah Kırmızılı futbolcular son haftalarda ise daha ileriye gideceklerine daha da geriye gitmeye başladı. Bu konuda Teknik Direktör Fuat Çapa’ya da büyük iş düşüyordu. Kaybedilen maçlar sonrası hep acı itiraflarda bulunan ve yakınan Çapa, genç oyuncuların performanslarını arttırmaları konusunda başarılı olamadı. İlerleyen haftalarda takımlar işleri raylarına sokarken Es Es’i bu durumda etkiledi.

8 maç kaldı

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’de 17’nci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısının bitmesine 8 hafta kaldı. Kalan 9 maçta 5 puan
toplayan Siyah-Kırmızılı ekip 17’nci basamakta yer alıyor. Küme düşme hattında bulunan Es Es’te tek hedef ilk devre olabildiğince puan toplamak. Ara transfer döneminde transfer tahtasını açmak için yoğun çaba sarfedecek olan kulüp, o günü iple çekiyor. İşte işin görünmeyen diğer tarafı da burası... Eskişehirspor transfer tahtasını açamazsa yola gençlerle devam edecek mi yoksa Fuat Çapa'nın geçtiğimiz hafta dediği gibi ligin 2. yarısına çıkmasına gerek yok mu? Eskişehirspor'u sadece oynayacağı maçlar değil bu konu da fazlasıyla tedirgin ediyor.

Fuat Çapa Eskişehirsporlu futbolcuları topladı ve...







 







 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 26 Ekim 2018 00:27

4-5 senedir hep aynı. Süpr ligde iken o kadar uyaridılar..borç batağına düşmeyin diye. ama yöneticiler o dönem kral gibiydiler.

0 0 Cevap Yaz
C.K.Esen 24 Ekim 2018 18:25

NE demek ikincii yariya çıkmamak.. iyi o zaman ilk yarîda oynama HOCAM.. un var yağ da idare eder helva içinde herhalde şekerde sen olacaksın ...

0 0 Cevap Yaz
kilise 24 Ekim 2018 17:47

çanlar kimin için çalıyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi