Eskişehirspor için kritik görüşmeler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kritik görüşmeler!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay kulübe gelir sağlayacak adımlar atmak için İstanbul’a gitti. Ay Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Bakanlığında temaslarda bulunacak

Sütiş Eskişehir

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI'NDAN YOĞUN MESAİ

Eskişehirspor’da kaynak arayışları devam ediyor. Transfer cezasını ortadan kaldırmayı başaran Kaan Ay ve yönetimi şimdi ise kritik görüşmeler için yoğun mesai harcıyor. Dün İstanbul’a giden Başkan Kaan Ay, sponsor görüşmelerinin yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonunda kaynak arayışları için görüşmeler yaptığını belirti. 

SPOR BAKANI İLE GÖRÜŞECEK

Geçtiğimiz günlerde milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü’nün, Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşmüş ve Es Es yönetimi için randevu almıştı. Başkan Ay bunun ardından Çarşamba veya Perşembe günü bu görüşmeyi gerçekleştirecek.

5 MİLYON TL İÇİN

Eskişehirspor’un Spor Toto’da 5 Milyon TL’ye yakın bir alacağı bulunsa da bu para konulan temlikler yüzünden alınamıyor. İki yıldır bu parayı alamadıklarını aktaran Başkan Kaan Ay, Bakan Kasapoğlu ile yapacağı görüşmede, bu paranın kulübü ödenmesi için uğraşacak. Ay’ın hafta boyunca şehir dışında görüşmeler yapacağı öğrenildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Recep Tayyip 12 Şubat 2019 16:34

keşke düzene uyup sakal bırakmasaydın hiç olmamış..

0 2 Cevap Yaz
ay ay 12 Şubat 2019 15:55

sn başkan bize masal anlatma bu parayı bize vermezler...tff nin temlik kaldirma gibi bir yetkisi yok...niye bi tür yalanlarla bizi umutlandırıyorsunuz...sanki biz bilmiyoruz ...tff den bi cacık cikmaz...

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi