Eskişehirspor için kabusun son maçı olabilir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için kabusun son maçı olabilir!
A
a

Samsunspor ve Gaziantepspor galibiyetleriyle büyük ölçüde rahatlayan Es Es, ligde kalma mücadelesinde gözünü zorlu Bolu virajına çevirdi. Samsunspor, Denizlispor maçının 2-2 sonuçlanması bu maçın önemini daha da artırdı.

Sütiş Eskişehir
Ligin son haftalarına girilirken Gaziantepspor ve Manisaspor’un ardından düşecek son takım henüz netlik kazanmadı. Kalan iki haftada inanılmaz bir rekabetin yaşanacağı ligde her karşılaşma büyük önem taşıyor. İnce hesapları yapıldığı final haftalarında son iki maç öncesi 37 puanı bulunan Eskişehirspor’un ikili averajda hem Denizlispor’a hem de Samsunspor’a üstünlüğü bulunuyor.  Ancak Boluspor ve Adanaspor maçları Es Es için oldukça hayati anlam taşıyor.

Eskişehirspor'un garantileme şansı var...

Eskişehirspor haftasonu sahasında oynayacağı Boluspor maçı kadar ligde kalma yolunda mücadele ettiği Samsunspor ve Denizlispor'un maçlarına da kulak verecek. Eskişehirspor Boluspor ile berabere kalır, Samsunspor ya da Denizlispor yenilirse Eskişehirspor, bitime 1 hafta kala matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyecek.

Eskişehirspor’un, 28 Nisan Cumartesi günü saat 15.30’da konuk edeceği Boluspor maçının bilet satış programı belli oldu. Dün satışa sunulan biletlere taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Cezalı blok bulunmazken, bu kez taraftar sayısının 20 bini aşıp 25 bin civarında olacağı tahmin ediliyor. 

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, “Gişelerimiz, 23 Nisan’da resmi tatil olması sebebi ile kapalı olup, 24 Nisan Salı günü hizmet verecektir. Gişelerimizin çalışma saatleri 08:40 -17:40 olup, 28 Nisan 2018 tarihli müsabaka günü passolig  işelermiz yeni Stadyum’da hizmet verecektir. Ayrıca, müsabaka günü Passolig Kart basımı yapılmayacaktır” denildi.

Eskişehirspor yönetimi iç sahada son oynanan Samsunspor maçında olduğu gibi kritik Boluspor maçında da bilet fiyatlarını sabitleyerek aynı tarifeyi uyguladı.

Eskişehirspor Boluspor bilet fiyatları

Kale arkası : 1 TL

Maraton : 5 TL

VIP : 10 TL

Misafir : 1 TL
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali26 23 Nisan 2018 19:01

Denizli zaten gazianteple oynuyor 3 puan garanti, giresunda maci samsuna verebilir diye dusunuyorum o yuzden bolu macinda galip gelip baskasina muhtac olmamak lazim.insallah eskisehirsporumuz bu ligte kalacak

1 2 Cevap Yaz
Es Esli 23 Nisan 2018 18:33

Bolu bizi yener, Adana maçını alalım yeter.

1 4 Cevap Yaz
Es26

Doğru Tespit.

1 0
Hıncal Uluç 23 Nisan 2018 13:58

son iki haftanın durumu aynen şöyle ; biz burada boluyu yenersek ligin son haftasında Boluspor maça asılarak kendi sahasında Denizliyi yener..A demirspor son iki maçtan da puan alamaz.sonuç olarak Samsunspor,Denizli spor ve Adana demirspor bir alt lige düşebilmek için kendi aralarında yarışırlar :))

1 5 Cevap Yaz
Ahmet Simavi 23 Nisan 2018 11:26

semih şentürk oynamasın yeter biz bu maçı kazanırız.

2 7 Cevap Yaz
Marmara kazim 23 Nisan 2018 11:17

Ask 1.ligde yasaniyor

2 2 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 23 Nisan 2018 10:52

en azından 1 puan alınması gereken maçımız. ha yeter mi? o da belli değil bakalım.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi