Eskişehirspor için en kritik kongre!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için en kritik kongre!
A
a

Eskişehirspor için 4 Haziran'da yapılacak kongre hayati önem taşıyor. Eğer güçlü bir yönetim ortaya çıkmazsa Siyah Kırmızılı kulüp için gelecek oldukça karanlık

Sütiş Eskişehir
2. Lig’e düşen Eskişehirspor’da gözler 4 Haziran’da yapılacak olan kongreye çevrilmiş durumda. Tarihinin en kötü döneminden geçen Kırmızı Şimşekler için bu kongre hayati önem taşıyor. Büyük bir borç yükü ve transfer yasağı ile 2. Lig’e düşen Eskişehirspor için tüm şehrin bir araya gelip güçlü bir yönetim oluşturması camiayı oldukça mutlu edecek. Aksi bir durumda ise Es Es’in geleceği hiç de iyi olmayacak.

3. LİG VE AMATÖR KÜME
2. Lig’de transfer yasağı açılmazsa Eskişehirspor’un 2021-2022 sezonunda 3. Lig’e düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Tarihinin en kritik dönemlerinden birisini yaşayan Siyah Kırmızılı kulüp için şu an şehrin önde gelenleri sessizliğe bürünmüş durumda. Eğer Eskişehirspor’a sahip çıkılmazsa, 1-2 sene içinde şehrimizin göz bebeği 3. Lig ve amatör kümelerde mücadele edebilir.

BELİRSİZLİK VAR
FIFA’daki dosyalar, transfer yasağı, puan silme cezaları ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor için bir an önce harekete geçilmeli. Ancak kongre öncesi camianın en fazla istediği isim olan Nebi Hatipoğlu’nun aday olmayacağını açıklaması taraftarı üzdü. Şu an için başkanlık adaylığı konusunda eski başkan Kaan Ay’ın aday olmayı düşündüğü ancak onun da şehirden destek beklediği öğrenildi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 25 Mayıs 2021 18:58

Eskişehir ileri gelenleri..Birleşin.Kuvvetli bir yönetim çıksın EsEs ayaklar altında.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi