Eskişehirspor için bu maçın önemi büyük

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için bu maçın önemi büyük
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor ilk yarının son deplasmanında yarın Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak. Siyah Kırmızılı ekibin deplasmanda kazanıp lider dönmesi çok önemli…

Sütiş Eskişehir
Art arda aldığı mağlubiyetlerle rakipleriyle olan büyük avantajları elden kaçıran Eskişehirspor yarın çok önemli bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 12’nci haftasında yarın Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak. Şimşekler ligin ilk yarısının son deplasmanından 3 puanla dönmesi büyük öneme sahip. 25 puanla halen ilk sırada yer alan Es Es, evine yine lider dönmeyi hedefliyor. 

Hazırlıklar sürüyor

Siyah-Kırmızılı takım BAL 6. Grup’un 12’nci haftasında yarın (cumartesi) ligin güçlü ekiplerinden Çilimli Belediyespor ile karşılaşacak. Çiçeği burnunda Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde antrenman yapan takım Çilimli’nin sahası sentetik olduğu için altyapı sahasında antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Teknik Direktör Kartop, yarınki maçtan galip gelerek Es Es kariyerine 3 puanla başlamak istiyor. 

Rakip olmuşlardı

2007-2008 sezonunda Levent Kartop Adana Demirspor’da orta sahada forma giyiyordu. Barış Memiş ise altyapısından yetiştiği Trabzonspor’un gelecek vaat eden yetenekli hücum oyuncusu olarak A Takımda boy gösteriyordu. İki takım Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda karşılaştı. Adana’da oynanan maçta Levent Kartop (28) ve Barış Memiş (17) ilk kez rakip oldu. Maçı Adana Demirspor 1-0 kazandı. Süper Lig’de 2008-2009 sezonunda Levent Kartop Kocaelispor formasıyla ter dökerken, Barış Memiş ise yine Trabzonspor’daydı. Genç Barış o günkü maçta süre alamazken Levent Kartop yeşil sahada mücadele etmiş Kocaeli’de oynanan maçı Trabzonspor 3-1 kazanmıştı.

Kartop’u yakından tanıyorlar

Geçtiğimiz gün Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Levent Kartop Siyah-Kırmızılı takımın kadrosunda yer alan Fatih Çakır ile daha önce beraber çalıştı. Fatih Çakır’ın da kadrosunda yer aldığı Denizlispor 2014-15 sezonunda 1. Lig’deyken o takımın yardımcı antrenörlerinden biri de Levent Kartop’tu. Bu iki isim birbirini 8-9 yıldır tanıyor. Ayrıca, Levent Kartop, imza töreninde yaptığı açıklamada Kerem Eryılmaz’ı da yakından tanıdığını ve birlikte çalıştığını söylemişti. 

Kardeşler rakip oldu

Eskişehirspor altyapısından yetişen Bedirhan Altunbaş (24) ve Metehan Altunbaş (20) yıllarca altyapıda mücadele edip daha sonra A Takıma yükselmişlerdi. A Takımda aynı sahada aynı forma altında mücadele etme şansı yakalayan abi-kardeş, Siyah-Kırmızılı kulübe paralar kazandırarak yuvadan ayrılmıştı. Şu günlerde iki futbolcuda 1. Lig’de ter döküyor. Sağ bek Bedirhan Manisa FK’da, forvet Metehan ise Adanaspor’da. İki takım birkaç hafta önce birbirlerine rakip olunca Altunbaş kardeşlerde karşılıklı ter döktü
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi