Eskişehirspor için beraberlik bile kabus!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için beraberlik bile kabus!
A
a

Eskişehirspor yarın Alaplı Belediyespor deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. Bu maç, Eskişehirspor'un şampiyonluk umutlarını canlı tutmak için 3 puan alması gereken bir kritik karşılaşma. Peki Eskişehirspor ne yapacak?

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk yarışında yarın Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak zorunda. Saat 15.00’te başlayacak olan mücadeleden alınacak 3 puan şampiyonluk umutlarını diri tutmaya yetecek.

Beraberlik havlu attırır

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yarışı veren Eskişehirspor yarın deplasmanda kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Kırmızı Şimşekler, Zonguldak temsilcisi Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak. Zirve yarışında artık kayıp yaşamak istemeyen Es Es, deplasmandan 3 puanla dönmek zorunda. Eskişehirspor, Alaplı’dan beraberlikle dönse dahi şampiyonluk yolunda havlu atmış olacak. 

En golcü takım

Eskişehirspor’un yarın deplasmanda konuk olacağı Zonguldak temsilcisi Alaplı Belediyespor iç saha maçlarında etkili bir grafik çiziyor. Alaplı ekibi evinde 10 maçta attığı 29 golle en golcü 2 takımdan biri. Taraftarıyla beraber baskı kuran ekip çok gol atsa da ilk 7 sıra içinde evinde 11 golle en çok gol yiyen takım konumunda. Alaplı’nın en dikkat çeken rakamı geride kalan 20 maçta fileleri 50 kez havalandırmaları. Zonguldak ekibi son 10 maçın 9’unda gol attı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi