Eskişehirspor hazır sıra taraftarda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hazır sıra taraftarda
A
a

Eskişehirspor, milli arada Osmanlıspor ile oynayacağı özel maçın taktik çalışmasını dün yaptı. Yarın saat 14.00’de oynayacak karşılaşmada, ligde göremediğimiz, lisansı çıkamayan Siyah kırmızılı transferler sahne alacak. Passolig gerekmeyen bu maçı taraftarlar Maraton tribününden 5 lira, VİP bölümünden 10 Lira bağış yaparak izleyebilecek

Sütiş Eskişehir

A Milli takımın bugün Konya da İsveç ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi ve 20 Kasım tarihinde Antalya da Ukrayna ile oynayacağı özel maçlar nedeniyle, lige verilen arayı boş geçirmek istemeyen Eskişehirspor, yarın sahasında oynayacağı Osmanlıkspor özel maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Fuat Çapa nezaretinde dün tesislerinde yapılan taktik çalışmayla günü geçiren Siyah kırmızılar, bugün yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak maç gününü bekleyecek.

Eskişehirspor tam kadro sahada olacak!

Pazar günü saat 14.00’de yeni Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmada, bu sezon ligde göremediğimiz ve transfer tahtasının açılamaması nedeniyle lisans çıkartılamayan transferler sahaya çıkacak.
Arma ve forma sevdalılarını yarın stadyumda yanlarında olmalarını isteyen teknik kadro ve futbolcular, passolig kart gerekmeden maraton tribünü 5, Vip Tribünü ise 10 lira kulübe bağış yaparak,  7’den 70’e herkesin takıma ve kulübe destek olmalarını istedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi