Eskişehirspor hasreti sona eriyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hasreti sona eriyor!
A
a

Eskişehirspor'un ligde kalma mücadelesi verdiği TFF 1. Lig'de 12. hafta bugün Adanaspor ile Giresunspor arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Ligde art arda 2 galibiyet alarak +1 puana yükselen Eskişehirspor ise yarın sahasında Erzurumspor’u ağırlayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: TFF 1. Lig’de 10 günlük hasret sona eriyor. Türkiye A Milli Takımı’nda mücadele ettiği Euro 2020 Avrupa Şampiyonası eleme maçları nedeniyle hem Süper Lig’e hem de TFF 1. Lig’e milli ara verilmişti. Yaklaşık 10 gün süren milli arada futbolseverler, Türkiye’nin EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmesinden ötürü büyük bir mutluluk yaşadı.

Açılış Adana'da 

Sona eren milli maçların ardından hem Süper Lig’de hem de TFF 1. Lig’de bugün 12’nci hafta heyecanı yaşanacak. TFF 1. Lig’de haftanın açılış maçında Adanaspor ile Giresunspor karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak haftanın açılış mücadelesinin başlangıç saati 19.00.

Eskişehirspor moralli

Küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor, son iki haftada Osmanlıspor ve Adana Demirspor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek önemli bir çıkış yakalamıştı. Siyah Kırmızılı ekip art arda aldığı galibiyetlerle puanını +1’e yükseltmişti. Kırmızı Şimşekler, ligin 12’nci haftasında ise yarın Erzurumspor’u ağırlayacak.

Dadaş iddialı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ise TFF 1. Lig’de misafir olmayı hedefliyor. Dadaşlar iddialı bir kadroya mücadele ettiği TFF 1. Lig’de şu an için 18 puanla 6’ncı sırada yer alıyor. Mavi-Beyazlı ekipte Teknik Direktör Erkan Sözeri yaptığı açıklamada Es Es karşısında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Lider İstanbul’u ağırlıyor

TFF 1. Lig’de Pazar günü ise 4 karşılaşma oynanacak. Ligde 21 puanla zirvede yer alan Hatay-spor 12’nci haftada sahasında kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Lige istediği gibi başlayamayan İstanbulspor’u ağırlayacak olan lider Hatayspor, kritik maçtan 3 puanla

Zirvede kritik maç

Ligde yarın zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. İstanbul’da oynanacak olan mücadelede lig ikincisi Fatih Karagümrük sahasında lig üçüncüsü Ümraniyespor’u konuk edecek. Kritik karşılaşmaya Vefa İstanbul Stadyumu ev sahipliği yapacak. Haftanın maçı saat 14.00’de başlayacak.

Kapanışı Altınordu ve Bolu yapacak​

Es Es’in puan sıralamasındaki en yakın rakibi Altınordu ise ligin 12’nci haftanın kapanış maçında Boluspor’u ağırlayacak. Lige iyi bir başlangıç yapamayan iki ekibin karşılaşması 25 Kasım Pazartesi günü oynanacak. Lige verilen yaklaşık 10 günlük milli aranın ardından futbolseverler müthiş maçlara tanıklık edecek.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi