Eskişehirspor güç topluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor güç topluyor
A
a

Anadolu Efsanesi Antalya’da temposu yüksek antrenmanlar kamp hazırlıklarına devam ediyor. Eskişehirspor, dün Teknik Direktör Levent Kartop önderliğinde 9.30’da günün ilk antrenmanını yaparken, 15.30’da ise ikinci idmanını gerçekleştirdi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un devre arası Antalya kampı oldukça yoğun geçiyor. Günde çift antrenman yapan Siyah Kırmızılı takımda oyuncular güçlük çekiyor. Şimşekler, dün yine çift antrenman yaptı. İkinci devre saha içinde temposu daha yüksek bir takım isteyen teknik heyet, yükleme antrenmanlarına önem veriyor.

Kamp yarın bitiyor

Kırmızı Şimşekler’in Antalya kampı yarın sona eriyor. Şimşekler yarın 11.30’da Muğla Yatağan SK ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Kampta son hazırlık maçına çıkacak olan takım bu müsabakanın ardından 10 gün süren devre arası Antalya kampı sona ermiş olacak.
İzin yapacaklar
Eskişehirspor’un Antalya kampının sona ermesinin ardından takıma 3 gün izin verilmesi planlanıyor. Siyah-Kırmızılı ekip 29 Ocak Pazartesi günü Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya gelerek, 4 Şubat Pazar günü oynanacak Demirspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Uğur sıkı çalışıyor

Eskişehirspor TFF 1. Lig’deyken formasını terleten ve 1 Milyon 750 bin TL bonservisle Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’a transfer olan Uğur Can Semizoğlu, devre arası transfer döneminde bedelsiz olarak takıma geri dönmüştü. 22 yaşındaki futbolcu Antalya kampında güç antrenmanları yaparak eksiklerini kapatmaya çalışıyor.

Kartop iyi bir takım istiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, Antalya kampında takımı daha yakından tanıma fırsatı buldu. İlk devrenin bitimine 2 maç kala göreve gelen 44 yaşındaki teknik adam, kampta futbolcularıyla sürekli iç içe. Hem kişilik hem de oyuncu profili olarak talebelerini tanıyan Kartop, ikinci devre çok daha iyi bir takım izletmek istiyor.
 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eş,eş,li 24 Ocak 2024 16:50

Güç toplamış 6 yemiş az toplasa 12 yerdi..sen 4 gün izin verme gezsin bu delikanlılar.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi