Eskişehirspor genel kurula!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor genel kurula!
A
a

Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal, 50 milyon TL bütçe için ya seferberlik ilan edecek ya da olağanüstü genel kurul kararı alacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da kritik günler

50 milyon gibi ciddi bir rakama ihtiyacı olan kulüp için Başkan Halil Ünal’ın girişimlerde bulunduğu ve önümüzdeki hafta bir basın toplantısı yapmayı planladığı öğrenildi.
 
Camia düşünceli
2017-2018 sezonunda büyük sıkıntılar yaşayan, ligde kalmayı bir hafta kala garantileyen Eskişehirspor’da camia 2018-2019 sezonu öncesi düşünceli. FIFA ve TFF’de bulunan borç dosyaları nedeniyle geçtiğimiz sezon transfer cezası alan kulüp bu sezon transfer tahtasını açarak Süper Lig’e çıkmak istiyor.
 
Arayışlar var
Başkan Halil Ünal, yeni sezonda puan silme cezasını ve transfer cezasını ortadan kaldırmak için arayışlara geçti. Bu iki cezanın ortadan kaldırıması için yaklaşık 23 milyon liraya ihtiyaç var. Ayrıca yeni sezonda şampiyonluk kadrosu oluşturmayı arzulayan Başkan Ünal’ın bu bütçe içinde en az 30 milyon liraya ihtiyacın olduğunu yönetim kurulunda yaptığı toplantıda açıkladı.
 
Başkan İstanbul’da
Kulüpler Birliği toplantısı için İstanbul’da olan Başkan Ünal, akşam saatlerinde ise TFF’de görüşmeler yaptı. Yeni sezon öncesi Federasyondan alabileceği maddi kaynaklar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Ünal, bu paranın bulunması için önümüzdeki günlerde ya seferberlik başlatacak, ya da Olağanüstü Genel Kurul kararı alacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ömer 3 Mayıs 2018 11:59

23 milyon tamamda transfer için 30 milyon çok para çok mütevazı bütçelerle süperlige çıkan takımlar var.Üstelik hasan hüseyin gibi kaliteli oyunculara da sahibiz o yüzden fazla açılmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi