Eskişehirspor galibiyetinin görmediğiniz hikayesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor galibiyetinin görmediğiniz hikayesi
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 10. hafta mücadelesinde Karadeniz Ereğli Belediyespor'a konuk olarak karşılaşmayı 3-0 kazanmıştı. İşte Eskişehirspor'daki galibiyetin görmediğimiz hikayesi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un yıldız oyuncuları Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler, Karadeniz Ereğli maçında farkını ortaya koydu. Ercan bitiriciliği ile ön plana çıkarken Sergen ise yine fırsatçılığıyla gole ulaştı. 

Galibiyetin mimarları

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler umutları boşa çıkarmadı. Es Es’in klas ayakları, son oynanan Karadeniz Ereğli Belediyesi ile oynanan karşılaşmada galibiyetin mimarı oldu. Bölgesel Amatör Lig’de birçok gol krallığı bulunan Ercan, Ereğli’de ‘kral’ olarak karşılandı. Kendisine yakıştırılan bu ismin hakkını veren Ercan, eski takımına çok güzel iki gol attı. 

Klas ayaklar

50’da Hayrettin’in ortasında gelen topu sol ayağıyla voleyle ağlara yollayan Ercan takımını 1-0 öne geçirdi. 74’te ise bu sefer Barış’ın ortasında defansın hatasını affetmeyen ve boşluğu iyi değerlendiren Sergen şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. Dakika 87’de ise yine Barış’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ercan düzgün bir bitiricilikle Ereğli’de fişi çeken golü atmayı başardı. Es Es klas ayaklarıyla galibiyete ulaşmış oldu. 

Eskişehirspor’un sonu şampiyonluk olacak

Eskişehirspor’un başarılı kalecisi İhsan Turgut Kirveli, Karadeniz Ereğli maçında da kritik kurtarışlara imza attı. Galibiyetin ardından ES TV’ye konuşan İhsan, “Yolun sonu şampiyonluk olacak” dedi. 

Galibiyet onlara armağan

Şimdiye kadar yaptığı kurtarışlarla adından söz ettiren kaleci İhsan Turgut Kirveli, Karadeniz Ereğli maçından da kalesini gole kapatmayı başardı. Özellikle rakibin girdiği net pozisyonlarda kritik kurtarışlara imza atan İhsan alkış topladı. Deneyimli kaleci maç sonunda ES TV’ye konuştu. İhsan, “Bu galibiyet vefat eden aşçımız Hasan Anasız ve şehrimize armağan olsun” dedi. 

Emin adımlarla gidiyoruz

Sezon sonu şampiyonluğa ulaşacaklarını da belirten İhsan, “Yolumuza emin adımlarla gidiyoruz. Bu kritik virajı da kayıpsız geçtik. Önümüzde Polatlı deplasmanı var. O maçtan da en iyi şekilde ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Buraya geldiğimizde ilk gün hedefimizi şampiyonluk olarak koymuştuk. Bundan dönmek yok. Sonu inşallah şampiyonluk olacak” ifadelerini kullandı.  

Oyuna girdi maçı çevirdi

Eskişehirspor’un deneyimli oyuncusu Barış Memiş, Karadeniz Ereğli Belediyesi ile oynanan karşılaşmada farkını ortaya koydu. Oyuna yedek kulübesinde başlayan Barış, ikinci yarı Erkut Şentürk’ün yerine dahil oldu. Oyuna girer girmez, 50’nci dakikada golün hazırlayıcısı olan Barış, diğer iki golde de asiste imza attı. Barış maç sonunda taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi