Eskişehirspor Elazığ'a gidiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Elazığ'a gidiyor
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 12. Haftasında Elazığspor’la zorlu maça çıkacak olan Eskişehirspor, bugün hareket edecek. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma her iki takım için de hayati önem taşıyor

Sütiş Eskişehir
Elazığ kadrosunu korudu
Transfer tahtası açılamadığı için genç kadroyla ligde mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor, benzer kaderi yaşayan Elazığspor ile karşılaşacak. İki transfer yasağı bulunan kulübün karşılaşması alt sıraları yakından ilgilendiriyor. Elazığspor transfer yasağı olmasına rağmen geçen seneki kadronun bir bölümünü muhafaza etmeyi başarmıştı. Deneyimli isimlerin yer aldığı Elazığspor ile Es Es arasında 4 puan fark var. Şimşekler, bu farkı korumak hatta arttırmak istiyor.

Deneyimli futbolculara sahip
Elazığspor’un kadrosunda İzlanda Milli Takımı’nda oynayan Elmar Bjarnason, Galatasaray’da forma giymiş Serkan Kurtuluş, uzun yıllar Sivasspor’da oynamış Kadir Bekmezci ve Yunan orta saha Andreas Tatos gibi deneyimli isimler yer alıyor. Küme düşme tehlikesi yaşayan Elazığspor’un kritik karşılaşma öncesinde iki önemli eksiği bulunuyor.   Doğu Anadolu ekibinde son oynanan Altınordu maçında kırmızı kart gören sağ bek Orhan Şam ve hücum oyuncusu Moussa Bagayoko yarınki maçta forma giyemeyecek. 

"Sizlerle gurur duydum"
Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadroyla bir araya geldi. İcra Kurulu Üyeleri Murat Diri ve Mehmet Şimşek’in karşıladığı Süllü, Elazığspor karşılaşması öncesi takıma başarı diledi. Antrenman sonunda teknik kadro ve futbolcular ile bir araya gelen Süllü, yaptığı konuşmada, “Türkiye liglerinde bütün kulüpler ekonomik olarak zor durumda. Eskişehirspor kulübü de içinde bulunduğu şartlar yüzünden kendi çocukları, taraftarlarımızın tabiri ile Bizim Çocuklar ile maçlara çıkıyor. Pazar günü Osmanlıspor ile oynanan maçı tribünden izledim ve bizim çocuklarla gurur duydum. Elazığspor maçından da galip geleceğinize inanıyorum” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi