Eskişehirspor'dan son ayrılan Erdal oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan son ayrılan Erdal oldu!
A
a

Eskişehirspor'da yaprak dökümü sürüyor. Jesse, Sissoko, Berkay, Ferhat ve Marko Milinkovic’in ardından Eskişehirspor’dan resmi olarak ayrılan son oyuncu Erdal Akdari oldu. Alacakları ödenmediği gerekçesi ile TFF’ye başvuran Erdal sözleşmesini tek taraflı feshetti ve kulüpten ayrıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor’da yaprak dökümü sürüyor. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Jesse, Sissoko, Milinkovic’in başka takımlara transfer olmasının ardından son ayrılan isim ise Erdal Akdari oldu. Önceki gün serbest kalma hakkını kullanan oyuncu, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak sözleşmesini tek taraflı feshetti. Erdal’ın hangi takıma transfer olacağı ise bir kaç gün içinde netlik kazanacak.

Ayrılanların sayısı 6'ya ulaştı

Siyah kırmızılılarda, Erdal’ın da ayrılmasıyla birlikte takımdan ayrılan futbolcu sayısı 6 oldu. Sözleşmesini resmi olarak fesheden Jesse Sekidika, Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic, Ferhat Kiraz, Erdal Akdari ve Berkay Tolga Dabanlı’dan sonra gözler Emre Güral ve Kamal İssah’a çevrildi. Bu iki oyuncunun ise takımdan ne zaman ayrılacağı merak ediliyor. Emre ve Issah’ın isimleri Giresunspor ile anılıyor. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
262634 17 Ocak 2020 00:07

Hakan ah ediyor.Başkan Hakan gibi adamı neden tutmadınız.Yazık size.Hiç mi paranız yok.Siz takımı düşüemeye gelmişsiniz..Oyuncu kalayım diyor.Siz fesih diyorsunuz.indirim yapmış.Bu kadar vefasızlık olmaz.

1 1 Cevap Yaz
Kadir 16 Ocak 2020 11:33

Hakan da gitti.

0 2 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 16 Ocak 2020 00:56

Kaan kardes, futboldan pek anlamadigin belli oluyor,kulubu kapatip istersen Sutluce spor diye takim kursan,ayni tesisleri veya eski eskisehirspor ile ilgili herhangi bir baglanti oldugu taktirde Fifa bu parayi catir catir odetir!!!laf anlamayan ceza verdirenlere suc bukacagina, kulubun milyonlarini cukka ya atan eski baskanlari sucla!!!!

3 2 Cevap Yaz
murat

1. adı değişirse fifanın hiç bir yaptırımı olmaz. 2.eski başkanları suçlamanın yanı sıra son kongrede alkışlayanları, iyi niyetliydi diyenleri de suçlamak lazım. 3. asıl anlamayan sensin.

1 1
Yücel 15 Ocak 2020 13:02

Bravo yönetim..kimsenin yapamadığı yapıyorsunuz.Bütün oyuncuları yollayın. tek oyuncu kalmasın masrafta olmaz.eski başkanlarla sahaya çıkalım.

0 7 Cevap Yaz
Kaan 15 Ocak 2020 12:58

Defalarca dile getirildi.Eziyet çekmenin manası yok.Şanlı şerefli kulup rezil oluyor.Kapatın..en azından şerefi kalır.Yeni bir takım kurulur.Taraftar da o takımı destekler.200 milyon borç la kulup nasıl yaşar.Bazı kulupler gibi doğrudan veya dolaylı devlet desteği de yok.Zaten de olmasın.Yen EsEs kurulsun.BİR TÜRLÜ LAF ANLAMAYAN PUAN CEZASI HATTA KÜME DÜŞÜREN ALACAKLILAR VE AVUKATLAR AÇ GÖZLÜ MENEJERLER DE BEKLESİN

3 8 Cevap Yaz
EsEs 15 Ocak 2020 12:46

Neden tamamının gitmesini istiyorsunuz. Takımda hiç tecrübeli oyuncu kalmadı.En azından bir iki tanesi kalmalı.

0 6 Cevap Yaz
pompeo 15 Ocak 2020 11:38

sehirde herkess fena kenetlenmis... bildigin gibi degil ...

1 3 Cevap Yaz
Mustafa 15 Ocak 2020 11:06

ne oluyor yahu bu YÖNETİCİLER UYUYORMU

1 11 Cevap Yaz
Dik Duruş 15 Ocak 2020 10:47

Osman taş istifa anladın tatarim sen onu hani sen başkan oldundan beri halk ve seçilmişler kenetlenmisti açıklayacaktır kenetlenme den okadar bogulduki topçular ayrılıyor.

1 11 Cevap Yaz
Eses 15 Ocak 2020 10:30

Oyuncuları serbest olmalarını sağlamak yönetimin göreviydi. Gecen yıl hangi şartlarda kaldılar biliyoruz. Tatar sanada tatar demiyeceğim yakışmıyor mustafa acıkla bu takımı nereye dönüştürüyorsunuz seyirciyi para topluyacağınız kişileri kullanmayın. Eski başkanların alacakları varmı onları kurtarmak gibi bir görevmi üslendiniz. Acıklama yapmazsanız şeytan dürtüyor.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi