Eskişehirspor'dan güzel haber geldi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan güzel haber geldi...
A
a

Eskişehirspor'da İbrahim Sissoko krizi şimdilik atlatıldı. Futbolcuyla görüşme yapan icra kurulu, deneyimli oyuncuyu ikna etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un başını ağrıtacak önemli bir kriz son anda önlendi. Sözleşmesinden doğan alacakları henüz ödenmediği için serbest kalması gündeme gelen İbrahim Sissoko, İcra Kurulu’na hafta sonuna kadar süre verdi.FIFA’da dosyası bulunan ve bu sezon yapılan sözleşme gereği de kulüpten alacağı olan Sissiko, kulübe çektiği ihtarname ile 4 aylık maaş alacağı olan 68 bin Avro’nun ödenmesini istemişti.7 Ocak Pazartesi günü (bugün) itibari ile alacağı ödenmediği taktirde serbest kalması söz konusu olan oyuncuyla görüşen İcra Kurulu üyeleri, Sissoko’dan hafta sonuna kadar süre istedi.İcra Kurulu Üyesi Murat Diri, “Sissoko ile konuştuk ve kendisine bir ödeme planı çıkardık. Şimdilik 100 Bin TL ödeme yaparsak oyuncu serbest kalmayacak” diye konuştu.

Eskişehirspor sıkı çalışıyor

Siyah Kırmızılıların Antalya hazırlık kampı ikinci gününü geride bıraktı. Belek’te IC Santai Footbool Center’da yapılan antrenman 90 dakika sürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon, pas çalışması yön değiştirmeli oyun ile çalışmalar son buldu. Sakatlığı bulunan Alperen Kocabaş, takımdan ayrı koşu yaptı. Kampın ilk gününde akşam antrenmanında çekilen fotoğrafını dün sosyal medyadan paylaşan Çapa, “Gelir gelmez başladık mesaiye. Bir öyle anlatıyorum bir böyle” diyerek takımı ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırladığı mesajını verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi