Eskişehirspor'dan bir oyuncuya daha talipler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan bir oyuncuya daha talipler!
A
a

Eskişehirspor’un başarılı genç oyuncusu Cemali Sertel’i Beşiktaş istiyor. Siyah-Beyazlı kulübün futbolcu izleme ekibi uzun süredir takibe aldığı Cemali’yi Balıkesirspor karşılaşmasında canlı olarak izledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor oyuncusu Cemali'yi Beşiktaş istiyor
Bu sezon gösterdiği başarılı performansla birçok kulübün dikkatini çeken Cemal Sertel’in adı Beşiktaş ile anılmaya başladı. Türkiye U-19 Milli takımında kadrosuna seçilen genç oyuncuyu Siyah Beyazlı kulüp izlemeye almıştı. Son olarak Beşiktaş scout ekibi Balıkesirspor ile oynanan karşılaşmada Cemali’yi izlemek için tribünde yerini almıştı. Bu sezon başında Başkan Halil Ünal’ın tavsiyesi üzerine Dorukhan Toköz’ü renklerine bağlayan Beşiktaş’ın, yine eski başkan Ünal’ın tavsiyesi üzerine Cemali Sertel ile ilgilendiği öğrenildi. Özellikle birçok haber sitesinde Cemali’nin Beşiktaş’a yakın olduğu belirtildi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 29 Ocak 2019 15:00

halil ünal dorukanı bedavaya verdin cek elini takımdan. yöneticiler bu adamı kulübe sokmayın. onun devamı olup olmıyacagınız belli olacak.

0 4 Cevap Yaz
erhan 29 Ocak 2019 14:53

Hiçbir projesi olmayan, 3 milyon para ile 100 milyonluk borca karşı imza almaya çalışacak, velevki imza aldı gerisini nasıl ödeyeceği belirsiz, yeni alacağı futbolcuya ödeyeceği parayı nerden bulacağı belli olmadığı gibi kendi çocuklarımıza ödeme yapamayan, ondan da vazgeçtik tesislere gıda alımı yapamayan, deplasman giderleri başkası tarafından karşılanacak hale gelmiş bir durumda olan yönetimi hep beraber alkışlayalım. Barış Manço nun adam olacak çocuk programındaki gibi 10 puan 10 puan 100 puan

1 3 Cevap Yaz
Namık 29 Ocak 2019 13:13

eldeki oyuncularımızı da verirseniz ligten çekilin daha iyi olur.kalan maçları oynayıp maskara olmaya gerek yok..

1 4 Cevap Yaz
Bi git 29 Ocak 2019 12:22

Yetmedi Halil Ünal...evdeki eşyaları da müşteri buluyor.

0 7 Cevap Yaz
tavsiye 29 Ocak 2019 11:38

Halil Ünal tavsiye edince oyucular bedava alınabiliyor anlaşılan,nasıl oluyorsa ??.Demekki Cemali'yide bedava vereceğiz.Biz değil başkaları kazanacak.

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi