Eskişehirspor'dan anlamlı mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan anlamlı mesaj!
A
a

Eskişehirspor 19 Mayıs dolayısıyla antrenman öncesi sahada Türk bayrağı açtı

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'da teknik heyet ve futbolcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla antrenman öncesi sahada Türk bayrağı açtı.

Kulübün internet sitesinden teknik heyet ve futbolcuların Türk bayraklı fotoğrafıyla paylaşılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ulu Önderimiz Atatürk'ün Samsun'da Milli Mücadele'yi başlatarak, aziz milletimizin bağımsızlığının ilk adımını attığı önemli günde Atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize and içeriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."

Siyah-kırmızılı takım, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 18 Mart'ta ara verdiği çalışmalara, 11 Mayıs'ta Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde başlamıştı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
korhancan 20 Mayıs 2020 14:42

Rezil ettiniz bizi cümle aleme!!!(Mevcut yönetim çok iyi bilir bu sloganı)

0 8 Cevap Yaz
Eses262626 19 Mayıs 2020 17:10

Başkan bu arada kulüpte forma satiyormussunuz. Sattığınız bu fomaların parası nereye gidecek? Yoksa hoscan döneminden kalan bazı yöneticilerin alacaklarimi tahsil edilecek? Tüm gelen yardımların nereye gittiğini açıklarsanız seviniriz. Parasız yönetim olursa olacağı bu. Koskoca bir çınarı elbirliğiyle yok ettiniz. Yazık çok yazık . Hala ne yüzle orada o koltukta oturuyorsunuz. Zaten işiniz gucunuz boş işler. işiniz gücünüz reklam olsun medyatik olalım diye ağaç dikiyorsuniz. . Hoscan yonetiminin devamı olarak sen ve yönetimin zaten Esesin ocagina incir ağacı diktiniz. Daha ağaç dikmeye gerek varmı ? Boş işleri birakinda esesi nasıl kurtaracaksiniz onu dusunun yapamayacaksanizda istifa edin. Emin olun sizden daha iyi yapacak birileri gelir.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi