Eskişehirspor'dan "efsane çubuklu" kampanyası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan "efsane çubuklu" kampanyası
A
a

Eskişehirspor yönetimi, gelir elde etmek amacıyla yola çıkarak yeni bir kampanyanın startını verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimi, gelir elde etmek amacıyla yola çıkarak yeni bir kampanyanın startını verdi. Sınırlı sayıda üretilen özel formalar 150 TL’den satışa çıktı. Daha önce 1965 TL bağış kampanyası başlatan fakat bundan sonuç elde edemeyen yönetim, özel olarak hazırlattığı formaları satışa çıkardı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle; “Her sezonun gözde forması olan çubuklu formamız efsane taraftarımız için özel olarak sınırlı sayıda üretildi. Sınırlı sayıda üretilen 2019-20 sezonu Barex marka maç formalarımız Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizin girişinde açılan satış noktasından yarın (bugün) itibariyle 150 TL bağış karşılığında satışa sunulacaktır.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
korhancan 21 Mayıs 2020 12:49

Çok beceriksiz yönetimler gördü bu şanlı camia ama bu kadar beceriksizini ne bu taraftar nede ülke olarak gördük.Yazıklar olsun. 2 lig birden bu takımı düşürmek beceriksizlikten'de öte!!!

1 5 Cevap Yaz
bilek26 21 Mayıs 2020 12:36

Bu yönetmeyen yönetim hangi yüzle orayı işgal etmeğe devam ediyor yazıklar olsun Eskişehirspora gelmiş geçmiş en büyük kötülüğü bu çapsız yönetim yaptı ve de devam ediyorlar, devam etmelerine müsaade ediliyoruz çünkü içte o kadar çok Eskişehirspor düşmanı var ki bu yorum yazma işlerine de el atmışlar kulübü kapatın yeni takım diye saçmalık zehirlerini her ilgili haberde kusuyorlar.

7 5 Cevap Yaz
Yeni takım şart

kulup yönetimsel hatalarla bu hale geldi bunu herkes kabul ediyor ancak ortada 200 milyon borç var kimse bu borçla kulubün yönetimine gelmek istemez.kongre yapılcak görecez bakalım ne değişcek yönetimde.yeni kulup istiyoruz evet bıktık borçlardan kötü yönetimlerden kötü sonuçlardan ve bitecek gibi değil sürekli borçlar öteleniyor sadece gün kurtarılmaya ve eski yönetimlerin sorumlulukları kurtarılmaya çalışılıyor.

2 1
düşme kaldırılsın# 21 Mayıs 2020 12:00

süperliğde 2.liğde 3.liğde ve amatör liğlerde düşmeyi kaldıran federayon sadece 1.liğ de düşmeyi kaldırmayıp eskişehirsporumu düşürmek istiyor???1. liğde bu yıl küme düşme kalksın# diye sosyal medyada hactack oluşturalım.

5 8 Cevap Yaz
jeoloji mühendisi mustafa 21 Mayıs 2020 11:15

bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum

2 2 Cevap Yaz
ahmet çarıkçı 21 Mayıs 2020 09:54

bir kaç forma satmayla bu iş olmaz ev forma kolleksiyonu ile doldu.5 kadar futbolcu satılarak geri kalanlara ödeme yapılcak diye duyumlar alıyoruz eğer böyle bir şey yapılırsa seneye1 liğ daha düşeriz.ödeyemeyecez bu borcu yeni takım kurmak en mantıklısı.

3 9 Cevap Yaz
Günü kurtarır 21 Mayıs 2020 04:23

Formaların tasarımı güzel olmuş. Belki biraz daha ucuz olsa daha çok satılabilir. 100 TL daha makul olurdu. Gerci bin tane satılsa 150. 000 TL yapar. Ancak bir futbolcunun bir yıllık aylıgı yapar. Yönetimin işi gercekten çok zor. Esnaf vatandaş, zengin iş adamları, firmalar vürüsten dolayı bitik durumda. Düşceğimiz için sponsor, rekram, seyirci ve yayın gelirlerimizde düşecek.Ama borcumuz dahada katlanacak. Eğer bir mucize olmayacaksa yeni takım vakit kaybetmeden kurulmalı. Kurulmazsa önümüzdeki 10 yıl amatör liğ bizi bekliyor.

4 7 Cevap Yaz
Semih 21 Mayıs 2020 01:38

Umarım şehir merkezine yakın yerlerde de satışa çıkar

3 2 Cevap Yaz
dogrucu davut 21 Mayıs 2020 00:47

Ölmüş atı kırbaçlıyosunuz farkında degılsınız,bu iş buralara gelene kadar aklınız nerdeydı,ınsanların guvenı kalmamıs sız bos ıslerle ugrasıyosunuz

1 13 Cevap Yaz
Esesliii 20 Mayıs 2020 23:49

Başkan dosyaları halledemediniz bari badana boya işini halletmissiniz. Ağaç dikmissiniz zaten siz başarısız yonetiminizle esesin ocağına incir agacini diktiniz başka agac dikmeye gerek varmiydi? Yalakalarinizda her zamanki gibi sizi övmüş. Ya takım ligden düşmüş neredeyse 3. Lige düşecek ugrastiginiz şeylere bakın pes doğrusu. Harbiden acayipainiz. Önce dosyaları halledin başkan ama sizde dosyaları halledecek ne guc var ne para. Sadece Farih beyin verdigi 200 000 TL yetmez. Diğer yöneticileriniz napar. Kim kaç para verdi. Yoksa onlar gelen paralardan kendi alacaklarını mi tahsil ediyorlar. Siz ve tarihe hoscandan sonra takımı iki lig birden düşüren başarısız yönetim.olarak gececeksiniz. Yazık çok yazık. Milletin gözünü boyamak la medyatik olmakla olmuyor bu işler. Bırakın siz bu işi beceremediniz....

1 7 Cevap Yaz
Eses262626 20 Mayıs 2020 17:07

Başkan forma satiyormussunuz. Sattığınız bu fomaların parası nereye gidecek? Yoksa hoscan döneminden kalan bazı yöneticilerin alacaklarimi tahsil edilecek? Tüm gelen yardımların nereye gittiğini açıklarsanız seviniriz. Parasız yönetim olursa olacağı bu. Koskoca bir çınarı elbirliğiyle yok ettiniz. Yazık çok yazık . Hala ne yüzle orada o koltukta oturuyorsunuz. Zaten işiniz gucunuz boş işler. işiniz gücünüz reklam olsun medyatik olalım diye ağaç dikiyorsuniz. . Hoscan yonetiminin devamı olarak sen ve yönetimin zaten Esesin ocagina incir ağacı diktiniz. Daha ağaç dikmeye gerek varmı ? Boş işleri birakinda esesi nasıl kurtaracaksiniz onu dusunun. Ama sizde o çap yok. Baskanligi yapamayacaksaniz istifa edin. Bizi rezil ettiniz. Sanki Amatör kulüp yonetiyorsunuz. Emin olun sizden daha iyi yapacak birileri gelir.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi