Eskişehirspor'da yönetimden sevindiren haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yönetimden sevindiren haber
A
a

Eskişehirspor’da yöneticiler hem A Takım’da hem de altyapıda ödemeler yaptı. Şampiyonluk hedefleyen Es Es'te ödemelerin doping etkisi yapması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
 Eskişehirspor’da yöneticiler hem A Takım’da hem de altyapıda ödemeler yaptı.

Prim ve maaşlar ödendi

Eskişehirspor yönetimi Demirspor karşısında galip gelen Siyah-Kırmızılı takıma galibiyet primi ödemesi gerçekleştirdi. Erkan Koca başkanlığındaki yönetim ayrıca kulüp personeline de maaş ödemesi yaptı. Başkan Koca, “Yönetim kurulumuz olarak futbolcu ve personel ödemeleri konusuna elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Futbolcuların hesaplarına galibiyet primleri yattı. Personelimize de maaşlarını yatırdık” ifadelerini kullandı.

Altyapıda da maaşlar yattı

Edinilen bilgilere göre altyapı yöneticileri, altyapının çeşitli yaş gruplarında görev yapan antrenörlere maaşlarını yatırdı. Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Hakan Sayın ve yöneticiler Mutlu Sayın ile Cüneyt Önal kendi imkanlarıyla ödeme gerçekleştirdi. A Takım yöneticilerine yük olmadan kendi aralarında maaşı çözen idarecilere, İdari Koordinatör Burhanettin Beadini teşekkür etti. Hem A Takımda hem de altyapıda ödemelerin yapılması her iki tarafı da mutlu etti.
Kaynak : Aytaç Ersoy
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi