Eskişehirspor'da yönetim 2 transfer için düğmeye bastı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yönetim 2 transfer için düğmeye bastı
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken kadrosuna 2 yeni transfer yapmayı planlıyor. Yönetim, kanat oyuncusu ve sol bek pozisyonları için hedeflediği isimleri belirledi ve pazarlık sürecini başlatmak için hafta başında harekete geçecek.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor kadrosuna 2 transfer yapmayı daha planlıyor. Kanat oyuncusu ve sol bekte isimleri netleştiren yönetim, pazarlık için hafta başında düğmeye basacak. 

Sol bekte alternatif yok

Sezonun ikinci yarısına Demirspor galibiyetiyle başlayan Eskişehirspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Şimdiye kadar Uğurcan Semizoğlu, Yusuf Sunbat, Cihan Çimen ve Ahmet Sezer’i kadrosuna katan Siyah Kırmızılı ekibin 2 transfer daha yapacağı öğrenildi. Yönetim, Resul Akkoyun’un takımdan ayrıldıktan sonra sol bekte Hayrettin Cengiz’in alternatifi olabilecek bir genç futbolcu transfer edeceği öğrenildi. 

Bir kanat oyuncusu alınacak

İsmail Palta, Can Kılıç gibi kanatlarda görev yapabilen futbolcularla yollarını ayıran Eskişehirspor bu futbolcuların boşluğunu doldurmaya hazırlanıyor. Deneyimli bir kanat oyuncusu almak isteyen yönetimin, hafta başında pazarlıklara başlayacağı ve Yunusemrespor karşılaşmasına kadar transferi tamamlamayı hedeflediği öğrenildi. 

 

Kaynak : AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi