Eskişehirspor’da yine aynı büyük sıkıntı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da yine aynı büyük sıkıntı!
A
a

Eskişehirspor’da 10 gün sürecek olan Antalya kampı başladı. Kampa Bizim Çocuklar katılırken, izinli olan Sissoko, Kamal 6 Ocak’ta gelecek. Emre Güral, Berkay ve Erdal ise ödeme yapıldığı taktirde kampa katılacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Ligin ikinci yarısında çıkış yakalamak isteyen Eskişehirspor, bu kapsamda Antalya’da 10 günlük bir kamp dönemi geçirecek. Siyah Kırmızılı ekip dün sabahın erken saatlerinde takım otobüsüyle Antalya’ya gitti. Kafilede ise önemli eksikler vardı. Altyapıdan, A takıma yükselen oyuncuların yanı sıra Bizim Çocuklar kafilede yer alması dikkatlerden kaçmadı. Kafilede 8 oyuncu ise yer almadı.

Geçtiğimiz sezon başında da yapılan kamplara da sıkıntılı başlayan Eskişehirspor’da gelenek yine bozulmadı. Sissoko ve Kamal Issah’ın izin alarak kampa geç katılacağı öğrenildi. Sissoko’nun 8, Kamal’ın ise 6 Ocak’ta kampa katılacağı belirtildi. Diğer taraftan alacakları ödenmediği için TFF’ye başvuran oyuncular ve kampa katılmayan Emre Güral, Berkay Tolga Dabanlı ve Erdal Akdari ise, yönetimin para ödemesini bekliyor.

İlk çalışmayı yaptılar

Ayrıca, dün sabah Antalya ya giden ve ilk mesaisini akşam saatlerinde Teknik direktör Mustafa Özer nezaretinde gerçekleştiren Siyah kırmızılı takım, 12 Ocak tarihine kadar Antalya Side Hane Garden Hotel’de çalışmalara devam edecek. 10 günlük kamp dönemine iki hazırlık maçı yapacak Eskişehirspor, ilk özel maçını 7 Ocak Salı günü Almanya temsilcisi Hansa Rostock ile oynayacak. 10 Ocak Cuma günü ise Fatih Karagümrük Spor Kulübü ile ikinci özel aç yapılacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Taraftar 4 Ocak 2020 18:00

Tüm Futbolcular paralarını aldılar da sadece bu üç futbolcu parasını mı almadı ? Çok üzücü ve düşündürücü durum

0 1 Cevap Yaz
Selim 4 Ocak 2020 13:49

Düşmüşüz, düşmemişiz kampa gelmeyen futbolcuların umrunda değil.

1 4 Cevap Yaz
cihan günaydın 4 Ocak 2020 13:30

Eskişehirsporu tatil köyüne çevirdiler para verirsen gelirim para vermezsen gelmem 2yıldan beri bu futbolcuların top oynadığı yok gidin de bari gençler kendini göstersin

2 4 Cevap Yaz
zihni sinir 4 Ocak 2020 12:36

Sissoko yine pasaportunu kaybeder bulunca da kayın validesi hakkın rahmetine kavuşur..

1 5 Cevap Yaz
Mete 4 Ocak 2020 12:35

SARAR milli takıma her yıl bir milyon dolar verip sponsor olacağına ekmeğini yediği şehire katkı yapmalıdır..

3 9 Cevap Yaz
bilek26 4 Ocak 2020 10:56

3. taş dönemi

2 3 Cevap Yaz
Yönetime Çağrı 4 Ocak 2020 10:43

Lütfen Mustafa Kardeşim, kaynak oluşturun, çocukların parasını verin. Reklam değil iş yapın Lütfen. Para bulamaycaksanız niye ordasınız.

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi