Eskişehirspor'da yarış başladı: Tahta kim oturacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yarış başladı: Tahta kim oturacak?
A
a

Eskişehirspor'da şampiyonluk mücadelesi devam ederken, takım içinde gol krallığı için kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Deneyimli futbolcular Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler, gol krallığı tahtına oturabilmek için büyük bir çaba gösteriyorlar. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da şampiyonluk yarışı devam ederken takımda ise gol krallığı yarışı da tüm hızıyla sürüyor. Bu ligin deneyimli isimleri Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler gol krallığı tahtına oturmak için kıyasıya bir yarış içinde. 

Kaan Akar yer alıyor

BAL 6. Grup’un gol krallığının zirvesinde lig üçüncüsü Alaplı Belediyespor’un forveti yer alıyor. Kaan Akar oynadığı 12 lig maçında 12 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ancak 36 yaşındaki forvet takımıyla problem yaşayarak sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kaan’ın hangi takım ile anlaşacağı merakla bekleniyor.

Cengizhan Eskişehir’i seviyor

Gol krallığı listesinin ikinci sırasında ise Polatlı Belediyespor’un forveti var. Cengizhan Avcı 14 maçta 11 kez fileleri havalandırmayı başardı. 25 yaşındaki golcü, attığı 11 golün 8’ini Eskişehir takımlarına attı. Cengizhan, Demirspor’a 4, Yunusemrespor’a 3, Eskişehirspor’a ise 1 gol kaydetti.

9 golleri var

Eskişehirspor’un golcüleri Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler, Ankara TKİ’den Cemal Deliktaş ile gol krallığı listesinin 3’üncü sırasını paylaşıyor. 3 futbolcu da 13’er maçta 9’ar gol attı. Ercan ve Sergen ligde kalan 11 maçta çok sayıda goller atıp gol krallığını elde etmek istiyor. Ercan son oynanan maçta 3 gol atarken, Sergen 2 gol kaydetmişti.

BAL 6. Grup’ta gol krallığı listesi

Futbolcu   Maç   Gol   Yaş    Takımı

Kaan Akar          12              12          36        Alaplı Bld (ayrıldı)
Cengizhan Avcı  14              11          25        Polatlı Bld
Ercan Kuruçay   13               9           35        Eskişehirspor
Sergen Şakirler   13              9           28        Eskişehirspor
Cemal Deliktaş    13              9           31        Ankara TKİ
Canberk Özçakır  13              8          28    Sincan Bld
Kaynak : Aytaç Ersoy
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi