Eskişehirspor’da yaptıklarım unutulmuş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da yaptıklarım unutulmuş!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan “Kanıtlanmış başarılarımız var ancak genç nesil bizleri tanımıyor” dedi

Sütiş Eskişehir

Yeter ki primler zamanında yatsın!

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, TSYD Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen sohbet toplantısına katıldı. Demirbakan burada yaptığı açıklamada, “Zor bir sürecin içerisindeyiz. Ama takımın primi maçtan sonra düzgün yatarsa biz bu işi nisan ayında bitiririz” diyerek umutlu konuştu.

Genç nesil bizi tanımıyor
Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi’nin organize ettiği ve Osmanlı 1453 cafede düzenlenen sohbet toplantısına Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan katıldı. Demirbakan burada yaptığı açıklamada, “Genç nesil bizleri tanımıyor. Kanıtlanmış başarılarımız var. Ben Eskişehirspor’a geldiğimde rahmetli Ahmet Sezer başkandı. Takım sondan ikinciydi. Ama son maça Konya’ya biz lider gittik. Genç nesil bunları bilmiyor. Takımı Play-Off’ta oynattık. Sosyal medya klavye delikanlıları var. Bunları bilmiyorlar ne yazık ki” dedi. 

-12’ye de razıydım
Yine zor bir durumda göreve geldiklerinin altını çizen Demirbakan, “Bu sezonda ise yine zor bir durumda göreve geldik. Ben -12’ye de razıyım dedim Osman Başkan’a. 80 puanlık bir sistemde 9-12 puan hiçbir şey değil. Rahat rahat üstesinden gelirsiniz. Tabi işi bilirseniz başarırsınız. Yaşam felsefemde mazeret ve bahane yok. Eskişehirspor’a layık olmaya çalışacağım” ifadelerine yer verdi. 
 “Bundan sonra Eskişehir’e yakışan, güvenilir, sözü geçen ve lobisi olan bir yönetimin göreve gelmesini istiyorum” diyen Demirbakan şunları söyledi; “Öyle adamlar çıkıyor ki amatör spor kulübü idare edemeyecek düzeydeler kalkıp Eskişehirspor’a talip oluyorlar. Eskişehirspor’un ismine zarar veriyorlar. Eskişehirspor’u dürüst kişiler yönetsin. Eskişehirspor büyük bir camiadır. Ama şimdi seviye düşmüş. Önce Eskişehirspor’un itibarını yerine getirmemiz gerekiyor” dedi. 

Futbolcum sabah 6’da yatıyor
Şartların zor olduğunu belirten Demirbakan, “Benim futbolcum sabah 6’da yatıyor. Ne yapacağım nasıl geçineceğim diye düşünüyor. Bu şartlarda sahaya çıkıp mücadele ediyor. Şartlar bir değil. Bunu benle aynı kaderi paylaşan antrenör arkadaşlarım içinde söylüyorum. Sırf ben yaşamıyorum bu sıkıntıları. Almanya’yı Fransa’yı örnek gösteriyorlar. Onların yapabildiklerini yapmak için senin futbolcunun gece kafasını rahatça yastığa koyması lazım” dedi.

Futbolcunun kafası rahat değil
“Takımın primi maçtan sonra düzenli bir şekilde yatsın biz bu işi nisan ayında bitiririz” diyen Demirbakan, “Bundan sonra gelecek yönetim buna dikkat etmeli. Bu prim sisteminin ne olduğunu ben iyi biliyorum. Daha önce böyle şeyleri yaşadığım için bunları rahatça söyleyebiliyorum. Daha önce Süper Lig’e çıkarttığım takımda 34 hafta sadece prim aldık ve şampiyon olduk. Yeter ki huzur olsun. Sistemin adı huzurdur. Futbolcu geceleyin kafası rahat bir şekilde yatsın yeter” dedi. 

Hocamıza inanıyoruz
TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Coşkun Demirbakan’a toplantıya katıldığı için teşekkür etti. Coşkun hocaya güvendiklerini söyleyen Seda, “Eskişehirspor sezon başından bu yana çok zor günlerden geçiyor. Coşkun hocamız bu zor günde başına geçti. Futbolcu kardeşlerimizle bir şeyler yapmaya çalışıyor. +1 puana geçtik. İnşallah devre arasına kadar 12-13 puan daha toplayıp ikinci yarıya daha umutlu bakacağız. Biz hocamıza güveniyoruz. Bugünkü toplantıya katıldığı için ona teşekkür ediyorum. Ayrıca bize kapılarını açan Osmanlı 1453 cafenin sahibi Kamil Eder’e teşekkür ediyoruz.” dedi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muharrem 21 Kasım 2019 08:29

Coskun hoca cok hakli futbol oynayanlarda bur işci düşünün bir iş veren 3 aylik maas vermedigi zaman hemen calistiginiz yerde eylem yaparsiniz bu gencler cogu zaman para almadilar hep ertelendi ona rahmen yine cikip ellerinden geleni yaptilar bazi yorumcular diyor cafelerde gördük vs vs bu insanlarin hic mi hakki yok bir yerlere gidmeye burada teknik ekip ve futbolcular suclanmamazi lazi suclanacak kisiler belli servetlerine servet kattilar şimdi hic biri ortalarda yok kulup ne zorluklar cekti neden cikipda ufakda olsa destek olmadilar secimlerde bu kulüp icin elimizden geleni yapariz diyenler nerde simdi hafta sonu erzurum maci var masraflar var kulüpde para yok kim karsilayacak bence hoca hakli zaman birlik zamani .

1 2 Cevap Yaz
serhat 20 Kasım 2019 16:02

Seni unutup atıp tutanlar , adam olamaz hocam. Allah razı olsun hizmetlerinden.

1 8 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 20 Kasım 2019 15:22

sen futbolcularını bir topla sor bakalım,belgium cafe de sabah 4 e kadar oturan koyu renkli futbolcu kimmiş,sana gelip param yok düşünmekten uyuyamadım derse inanma

6 4 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 20 Kasım 2019 15:16

Çoşkun hoca kendine gel,sen işini yapıyorsan karşılığında para alıyorsun,bu taraftar olmasa sen bir hiçsin,es es in bir taraftarına dahi senin klavye delikanlısı deme hakkın yoktur,2 hafta galip geldin diye bu konuşmaları yapmaya hiç hakkın yok.yaptığın işi bedava yapmıyorsun,

17 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi