Eskişehirspor'da Tugay Kerimoğlu bombası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Tugay Kerimoğlu bombası!
A
a

Eskişehirspor yönetim değişikliğinin ardından teknik kadroda da değişim yaşayacak gibi görünüyor. Yeni yönetimin ilk bombasının Tugay Kerimoğlu olacağı iddia ediliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor flaş gelişme ile taraftarlarını heyecanlandırdı. Kulislerden gelen haberlere göre, Eskişehirspor'un çiçeği burnunda başkanı Osman Taş, teknik adamlık için görüştüğü Fuat Çapa ile sonuca ulaşamayınca, alternatif isimlere yöneldi.
Başkan Osman Taş’ın yeni teknik adam için bombasının daha önce de görüşme yaptığı Tugay Kerimoğlu olduğu öğrenildi. 49 yaşındaki Tugay hocanın dün akşam saatlerinde Eskişehir’e gelerek yönetim ile masaya oturduğu sızan haberler arasında.  Diğer bir alternatif ise İlhan Palut.

ÇAPA OLMUYOR
Geçtiğimiz sezon takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan teknik direktör Fuat Çapa’nın 31 Mayıs’da sözleşmesi sona ererken, yeni yönetim Belçika’da olan Fuat hocayı Eskişehir’e davet etmiş ve masaya oturmuştu. Başkan Osman Taş ile saatlerce bir arada olan Fuat hocanın bazı konularda Taş ile anlaşamadığı öğrenildi.  Anlaşma sağlanamayan Fuat Çapa bugün Eskişehir’den ayrılarak Belçika’ya ailesinin yanına gidecek.

ÖNCE TUGAY KERİMOĞLU
Başkan Osman Taş yeni teknik adam için Tugay Kerimoğlu ile görüşmelere başladı. Uzun yıllar Galatasaray’da oynayan ve ardından  Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers formalarını giyen Tugay Kerimoğlu  ardından Manchester City A2, Galatasaray (A2 , Yrd. Antrenörü), Blackburn Rovers (Maç Analisti), Türkiye U20 MilliTakımı Genel Koordinatörü, Galatasaray’da da yardımcı antrenörlük ve Şanlıurfaspor’da da teknik adam olarak görev yaptı.  Osman Taş’ın daha önce görüşme yaptığı Kerimoğlu ile dün akşam saatlerinde Eskişehir’de yine bir araya geldiği öğrenildi.  49 yaşındaki Tugay Kerimoğlu’nun ekibinde yardımcı antrenör olarak Tuncay Şanlı’nın da ismi geçiyor.

İLHAN PALUT’TA LİSTEDE
Ayrıca Eskişehirspor’un listesinde Hatayspor’un teknik sorumlusu İlhan Palut’da bulunuyor. Hatayspor’a başarılı bir sezon geçiren ve finalde Gazişehir’e penaltılarla elenerek süper lig kapısından dönen Palut’a bir çok teklifin geldiği ve genç teknik adamanı kararını bayram sonrası vereceği öğrenildi.  İlhan Palut için süper lig takımı Malatyaspor’un da teklifte bulunduğu öğrenildi.
 Eskişehirspor yönetimi yeni teknik adamı bayram sonrası belirleyerek imza attırması bekleniyor.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre şan 5 Haziran 2019 09:59

Tugay kerimoğlu hoca olarak ne yapmış başarısı ne referansı hangi kulüp saçma sapan iş yapılmasın lütfen

0 3 Cevap Yaz
1453 4 Haziran 2019 19:11

Fuat hocayla devam etmek lazım, macera aramaya gerek yok, bu takıma Fuat hoca kadar emek veren başka birini bulmak zor.

0 2 Cevap Yaz
escemes 4 Haziran 2019 17:36

yaw aklı başında bi yönetim olmayacak galiba ne tugayı kardeşim.

0 9 Cevap Yaz
Parisli 4 Haziran 2019 10:40

Tugay 5 hafta şehri terk eder yani eses tugay,a 5 gomlek büyük gelir..ilhan palut tam isabet..

0 7 Cevap Yaz
pompeo 4 Haziran 2019 10:05

Serdal Hoca gelsin ... zaten düsmeyiz ... bizans eskileri sadece paraya bakarrr ....

0 7 Cevap Yaz
pompeo 4 Haziran 2019 10:04

Serdal Erol gelsin ... bizans eskileri parasina bakar ...

2 4 Cevap Yaz
Hakan 4 Haziran 2019 09:09

Tugay Uzak dursun...İlhan Palut olabilir.ama Fuat hoca en iyisi..

0 8 Cevap Yaz
EsEs 3 Haziran 2019 18:00

Tugay Kerimoğlu kesinlikle hayır. İlhan Palut uyar.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi