Eskişehirspor'da transfer için alarm: Çok acil...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transfer için alarm: Çok acil...
A
a

Eskişehirspor'un kritik dönemdeki kampında konuşan Teknik Direktör Levent Kartop, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Takımın transfere acil ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Kartop, bu süreç için ek bir bütçenin elzem olduğunu ifade etti. Şehrin büyükleri ve taraftarlardan destek beklediklerini belirten Kartop, "Kırılma noktasındayız, bu takım şampiyon olmak zorunda" diyerek taraftarları ve şehrin büyük destekçilerini harekete geçmeye çağırdı.

Sütiş Eskişehir
Antalya’da sezonun ikinci yarısına hazırlanan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Levent Kartop, Eskişehirhaber 26’ya açıklamada bulundu. Kartop, “Antalya’da kampımız güzel geçiyor. İsmail Palta ve Doğukan Bülbül takımdan ayrıldı. Burada mutsuz olan kişileri tutmaya çalışmıyoruz. Ayrılanların yerine takviye yapacağız. Arayışlarımız sürüyor. Aceleci davranmıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Eskişehirspor’a en iyi futbolcuyu kazandırmak istiyoruz” dedi. 

Şehir destek olmalı

Şehirden destek isteyen Kartop, “Talip olduğumuz oyunculardan kulüpleri bonservis bedeli istiyor. Bizim kulübümüzün durumu belli. Elimizdeki imkanlarla oyuncu araştırıyoruz. Burada şehrimizin büyüklerinden kulübe destek olmalarını istiyoruz. Tam kırılma noktasındayız. Bu takım şampiyon olmak zorunda. Bu takım, bu şehir buraları hak etmiyor. Eskişehirspor’un değerini bilecek, formanın ağırlığını kaldırabilecek futbolcular almalıyız. Yöneticiler maddi kaynak arıyor. Lig 2 hafta sonra başlayacak ve biraz aciliyetimiz var” dedi. 

Ben de futbolcu araştırıyorum 

Kartop genç futbolcu araştırdığını belirterek, “Ben Süper Lig’de nasıl antrenman yaptırıyorsam şimdi de futbolcularımıza aynı antrenmanları yaptırıyoruz. Bizim ligde yaş statüsü kuralı var. Genç futbolcu almak durumundayız. Ben de araştırmalara başladım. Kontenjan için alınacak futbolcuların takıma katkı sunması gerekiyor” ifadelerini kullandı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi