Eskişehirspor'da teknik patron kim olacak? Flaş iddia

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da teknik patron kim olacak? Flaş iddia
A
a

Eskişehirspor'da teknik direktör İbrahim Baş'ın ayrılığının ardından gözler yeni teknik direktör adayına çevrildi. Eskişehirspor yönetimi Kırmızı Şimşekler ekibini çalıştırma ihtimali olan isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Peki Eskişehirspor ekibinin yeni teknik direktörü kimler olabilir? Yönetimin aklındaki isim kim? Tüm merak edilenler haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirpor'da teknik direktör İbrahim Baş'ın istifası sonrasında gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Yönetim hız kesmeden arayışlara da başladı. 

Eskişehirspor, hafta içi Polatlı yenilgisinin acısını evinde ağırladığı Geredespor karşılaşması ile çıkarmak istiyordu ancak şaşırtan kötülükteki mücadele 3 puan daha kaybettirdi. Kırmızı Şimşeklerin teknik direktörü bu yenilgiler sonrasında büyük tepkiler alarak istifasını yönetime sundu.Yaşanan olaylar sonrasında teknik direktör İbrahim Baş'ın yolları Eskişehirspor ile ayrıldı. 

Peki Eskişehirspor'da şimdi ne olacak? Teknik direktör için hangi isimler öne çıkıyor? 

Sonhaber gazetesinin spor muhabiri Aytaç Ersoy, Eskişehirspor'da yaşanan İbrahim Baş istifasının ardından önemli bir değerlendirme de bulunarak, yeni teknik direktör için de olası tahminlerini açıkladı.

"Acele etmeye gerek yok, Eskişehirspor için doğru isim olsun"

Ersoy açıklamasında Eskişehirspor yönetiminin teknik direktör konusunda hata yapma lüksünün olmadığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: 

"Gündemde Teknik Direktör Suat Kaya'nın olduğu söyleniyor. Kaya TFF 2. Lig'de genç kadronun başında görev yapmış 28 maçta, 5 galibiyet, 6 beraberlik, 17 mağlubiyet almıştı. Takım küme düşmüş yollar ayrılmıştı. Kaya'nın adı geçen sezon 3. Lig'de de geçmiş ama yüksek ücret sebebiyle olmamıştı. Şimdi BAL'dayız ve yine Kaya'nın adı geçiyor... Geçen sezon Özcan Kızıltan'dan sonra Fuat Çapa ısrarına anlam verememiştim. Şimdi de bu konuya anlam veremiyorum... Mevcut yönetimin teknik direktör konusunda hata yapma lüksü artık yok. İlla bugün bir hoca gelecek diye bir kural da yok. Sakin düşünüp doğru karar verilmeli. BAL'dan yolu geçmemiş, buraların atmosferine uzak bir hocanın başarılı olma ihtimali zor görünüyor. Tekrar edelim acele etmeye gerek yok. 1-2 gün geç olsun doğru isim olsun." 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi