Eskişehirspor'da tek hedef 3 puan!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da tek hedef 3 puan!
A
a

3. Lig’de henüz galibiyetle tanışamayan Eskişehirspor, 24 Eylül Cumartesi günü Hacettepe 1945 ile karşı karşıya gelecek. Bu maç için sıkı bir şekilde hazırlanan Es Es’te tek hedef 3 puan

Sütiş Eskişehir
Sahamıza oynayacağız
Mücadele ettiği 3. Lig’de ilk puanını geçtiğimiz hafta Şile Yıldız deplasmanından çıkartan Eskişehirspor’da moraller yükselmişti. Siyah Kırmızılı ekip, ligin 4’üncü haftasında evinde ağırlayacağı Hacettepe 1945 karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Oldukça hırslı bir şekilde bu maça hazırlanan Siyah Kırmızılı ekip taraftarı önünde sezonun ilk 3 puanını almayı hedefliyor.
 
Biçer takımına güveniyor
Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, Hacettepe maçı öncesi oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Özellikle savunma hataları üzerinde yoğunlaşan Biçer bu hataların yapılmamasını istedi. Ayrıca Biçer, önce kupada Çankaya FK karşısında geriye düşüp maçı kazanan, daha sonra ligde Şile karşısında geriye düşüp beraberliği sağlayan oyuncularının bu maçı kazanacağına inanıyor.

Biletler satışa çıktı
Siyah-Kırmızılı takım ligdeki ilk galibiyeti için sahaya çıkacağı Hacettepe 1945 maçında en çok taraftara ihtiyaç duyacak. Takımın arkasında itici güç olan taraftar bu maçta da takımı yalnız bırakmayacak. Eskişehirspor’un ligin 4’üncü haftasında 24 Eylül Cumartesi 19.00'da oynayacağı Hacettepe 1945 maçının biletleri geçtiğimiz gün satışa çıkmıştı. Maç günü 10.00-18.00 saatleri arası stadyum gişelerinden satılacak biletler ayrıca Passolig’den de alınabilecek. Bilet fiyatları maraton 25 TL, VIP tribünü ise 50 TL.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 22 Eylül 2022 18:40

Neden gece maçı oynuyoruz zaten para yok elektirik faturasını kim ödeyecek???

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi