Eskişehirspor'da takıma güveniyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da takıma güveniyoruz
A
a

Eskişehirspor Başkanvekili Ulaş Entok, 90+3 Programına konuk oldu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Entok takıma güvendiklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
ES TV’de yayınlanan 90+3 programına katılan Başkanvekili Entok, şu ifadeleri kullandı; “Takımımız da çok yeni bir takım olduğundan bu takımın acilen kamp yapması gerekiyordu. Bu konuda Başkanımız Erkan Koca bazı girişimlerde bulundu. Sponsorlarla ve organizasyon firmaları ile görüşüldü. Başkanvekilimiz Fatih Baturaygil de bu konuda çok büyük destek verdi. Yönetim kurulumuzla birlikte bir bütçe çıkarttık. Bu bütçeyi de en mantıklı olarak kullanabileceğimiz yerin kamp olduğunu düşündük buraya geldik. İnşallah yurt dışında kamp yapacağımız günleri de tekrar görürüz. Eskişehirspor her şeyin en iyisine layıktır”
 
PLANLADIĞIMIZ BİR GECE VARDI
“Planladığımız bir gece vardı. O geceden sonra kısa, orta ve uzun vade diye planlar yapıyorduk. Şu an en önemlisi kısa vadede yapılacaklar. Kısa vadede lazım olan şey tabi maddi gelir sağlamak. Kulübe de gelir sağlayabilecek imkanlar kısıtlı. Taraftarımız ve Eskişehirliler için özel bir tasarım, sınırlı sayıda üretilen özel bir forma yaptırmayı düşünüyorduk.”
 
BÜYÜK BİR FİRMA İLE ANLAŞTIK
“Tabi önce Diadora ile yaptığımız anlaşmayı anlatmak lazım. Eskişehirspor 4-5 yıldır bu denli önemli firmalar ile çalışamıyordu. Malum maddi imkansızlılardan dolayı. Genel Sekreterimiz Niyazi Çelik ve yöneticimiz Cüneyt Önal Diadora ile çok ciddi irtibata geçti, ciddi pazarlıklar sonucunda Eskişehirspor’un bu seneki forma markası ikinci yarıda Diadora oldu. Önümüzdeki sene de öyle devam edecek. Diadora ile ikinci aşamada da özel bir forma tasarlattırıyoruz. Taraftarımıza hem bu yılın nişanesi olarak, inşallah ligde de kalırız, yaşadığımız bu zor günleri bizlere de hatırlatacak sınırlı sayıda bir forma tasarlatıyoruz. Bunların satışını inşallah en kısa zamanda yapmayı düşünüyoruz. Taraftarımız da özlediği kaliteli formalara sahip olabilecek.”
 
ARTIK MALZEME SIKINTI YAŞANMAYACAK
“En büyük sıkıntılarımızdan birisi sahaya çıkarkenki ekipman konusuydu. Sene başında bir firma ile anlaşılmış ama bu sözlü bir anlaşma olmuş sanırız. Çünkü herhangi bir yazılı evraka ulaşamadık. Akabinde ne olduğunu soruşturduğumuzda anlaşılan firma Eskişehir’deki tedarikçisini de Eskişehirspor’u da çok zorda bırakmış. Neredeyse maçlara formasız çıkacak düzeydeymişiz. Forma, tozluk vesaire hiçbir şey yok. Bundan sonra kullanılacak formaların tamamı Eskişehir’e geldi. Sezon sonuna kadar olan tamamının parası ödendi ve bitirildi. Bundan sonra malzeme sorunu yaşamayacağız.”
 Eskişehirspor'da takıma güveniyoruz 23.02.2023
TAKIMA GÜVENİYORUZ
“Kampta yaklaşık 10 yönetici hep beraber takip ediyoruz. Ben tabi sportif konularla çok fazla ilgilenmiyorum ama Anıl Koçhan, Özgür Marankoz daha fazla ilgililer futbol konusu ile. Tüm yöneticiler buraya geldiler, birlik beraberlik ortamı var. Yönetimimiz içindeki arkadaşlık, dostluk maksimum seviyede. Hepimiz işimizden, ailemizden çok ciddi bir mesaiyi buraya veriyoruz. Hepimizin ortak amacı da Eskişehirspor’u layık olduğu yere getirmek. İnşallah sene sonunda da mutlu sona ulaşırız ligde kalarak. Bu konuda da takımımıza, teknik kadromuza güvenimiz tam. İnşallah sene sonunda da bir program yaparak bu günleri anarız.”
 
HERKES YILMIŞ DURUMDA
“Ülke olarak iyi günlere çıkmaya başladıktan sonra gece düzenlemek için bir girişimde bulunacağız. Sponsorluk görüşmeleri yapıyoruz. Bir iki tane çok ciddi görüştüğümüz firma da vardı ama maalesef ki ülkemizin durumu önümüze ket vurdu. ETİ ailesine, Kanatlı ailesine tekrar teşekkür ediyorum. 12 yıldır aralıksız forma sponsoru, kurulduğu günden beri Eskişehirspor’un yanında olan bir firma ve aile olarak tüm Kanatlı ailesine teşekkür ediyorum. Kulüpler var olduğu sürece kulüplere maddi gelir kaynağı her zaman lazım. Bu kaynaklar da zor ama bulunamaz değil. Şehir yıldı, insanlar yıldı ama mutlaka bir yerlerden kaynak bulunur Eskişehirspor’a.”
 
ŞİRKETLEŞMEMİZ GEREKİYOR
“Kongre tarafından yönetim kuruluna A.Ş. yapma, kulübü şirketleştirme yetkisi verildi. Bu zor bir süreç ama onun dışında da mevzuatlar gereğince dernekler masasına bağlı olan kulüpler maalesef ki dernekler masası kanunu ile yönetiliyordu. Bundan sonra bizim önümüzdeki süreçte Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlandığımız için bir kongre daha yapmamız gerekiyor ve kulübü zaten şirketleştirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili daha önceden çalışılmış örnekler var. Sanırım Sinan başkan döneminde bununla ilgili birkaç yıl öncesini bağlayan çalışma var.”

HERKESİN ÇALIŞMA YAPMASI LAZIM
“Şirketleşme sadece Eskişehirspor’da şahıslar bazında değil Eskişehir’in tüm önde gelenlerinin, maddi destek beklemiyoruz, ortak akılda buluşup bu A.Ş.’nin ne şekilde yapılması gerektiği konusunda çok iyi bir modelleme ile ciddi örnek proje oluşturulmalı. Bu benim, yönetimimizin ya da profesyoneller ile yapılacak iş değil. Şehirde bununla ilgili ortak çalışma yapılması lazım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen bunu hep söylüyor. Geçtiğimiz günlerde de Nebi Hatipoğlu başkanımız da Yılmaz hocamızın böyle bir talebi vardı dedi. Nebi başkan projesiyle önümüzü açtı, seçilmişler ile bu konuda ortak akıl birliği yapılabilir. Tabi üniversitelerimizdeki akademisyenler, Mali Müşavirler Odası gibi bu konudaki herkesin çalışma yapması lazım. Kapımız her zaman açık ve bunu bir an önce yapmamız lazım. Kulübü yeni bir yönetim şekline kavuşturmamız gerekiyor.”
 Eskişehirspor'da takıma güveniyoruz 23.02.2023
DİRİ BURANIN FAHRİ YÖNETİCİSİ
“Murat Diri, bu mücadelenin neferlerinin başındaki isimdir. Burada mücadeleyi veren tüm taraftarlarımızla birlikte Murat Diri de büyük mücadele verdi. Transfer açılacağı zaman kulüpte sabahlayan da Murat Diri’ydi, en uzak deplasmana giden de Murat Diri’ydi, transfer yasağını kaldıracağız dediğimizde hiç düşünmeden bizimle İstanbul’a gelen de Murat Diri’ydi. Murat Diri bu kulübün fahri bir yöneticisidir. Tribünlerin lideri bizim için de önemli birisi.”
 
EN DEĞERLİ KULÜBÜZ
“Eskişehirspor, maddi değer olarak 3. Lig’in en değerli 2 kulübünden birisi. Saha içindeki uyuma ve profesyonelliğe çok güveniyorum. Güzel ofansif oynayan bir Eskişehirspor olacak sahada. Benim de arzuladığım Eskişehirspor bu, skor peşinde koşan, iyi futbol oynayan…”
 
KISA DÖNEMDEKİ HEDEF BELLİ
“Kısa dönemdeki en büyük hedefimiz ligde kalmak. Bu sene ligde kaldıktan sonra ben inanıyorum ki bizim üzerimize çok büyük görevler düşüyor. Mevcut kadronun sene sonunda ciddi ödemeleri olacak. Bu işleri şehir olarak düzene oturtabilirsek önümüzdeki sene takımın çok daha farkı yerlerde olacağına, şampiyonluk kovalayan bir takım olabileceğini düşünüyorum. İnancım ve hedefimiz bu yönde.”
 
YÖNETEBİLECEK BORÇLAR DEĞİL
“Siyasetin olumlu şekildeki etkilerini Eskişehirspor’da görmek istiyoruz. Hiçbir şekilde şunu da diyemeyiz; vatandaşın parasını alıp da belediyeler, kurumlar tabii ki spor kulüplerine yatırmasınlar. Bunlarla ilgili bizler de bütün mevzuata hakim olan insanlar değiliz. Ama belediyelerin, üniversitelerin bu konuda fikri olan herkesin fikrine açığız. Eskişehirspor’un kalıcı geliri olması gerekli ki Eskişehirspor insanlardan medet ummasın. Bu borçlar, şahısların vereceği paralarla yönetilebilecek borçlar değil.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi