Eskişehirspor’da sürpriz başkan adayı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da sürpriz başkan adayı!
A
a

Eskişehirspor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurulunda sürpriz bir başkan adayı çıktı. İşte "Bugün başkan olunmayacaksa ne zaman başkan olunacak" diyen o isim...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un eski yöneticilerinden Jalen Yılmaz kongrede konuştu. Kendisinin başkan olmaya hazır olduğunu ve liste hazırlığı yaptığını söyleyen Yılmaz, “14 yıldır Eskişehirspor yönetimlerinde yer aldım. Sağlık kurulunda yöneticilik yaptım. Eskişehirspor’a iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Ama baktım ki erkekler hiç başkan olmak istemiyor. O zaman ben olayım dedim. Bugün başkan olunmayacaksa ne zaman başkan olunacak. Bu kulübü hep birlikte ayağa kaldırmamız gerekiyor. İlerleyen günlerde liste hazırlığı yapacağım” dedi.

Kongre 18 Ocak’ta yapılacak

Eskişehirspor Kulübü olağanüstü seçimli genel kurula gitti. Başkan adayının çıkmaması nedeniyle kongreye ara verildi. Kulüp 18 Ocak Cuma günü saat 18.00’de yeniden kongreye gidecek. Anemon Otel’de yapılan kongreye 799 delegenin 217’si katıldı. Oldukça gergin geçen kongrede başkan adayı çıkmadı. Genel kurul üyelerinden gelen önerge doğrultusunda Yönetim ve Denetim Kurullarının seçim maddesi, 18 Ocak Cuma saat 18.00’a ertelendi. Siyah Kırmızılı kulüp 18 Ocak’ta bir kez daha kongreye gidecek. Bu kararla birlikte Es Es’in kayyuma kalma riski şimdilik önlenmiş oldu.

Eskişehirspor için 2 siyasi salonda yer aldı

Eskişehirspor’da yapılan olan kongreye sadece iki siyasi isim katıldı. Eskişehirspor’un her zaman en büyük destekçisi ve aynı zamanda hiçbir kongreyi kaçırmayan Odunpazarı Belediyesi başkanı Kazım Kurt yine kongreyi başından sonuna kadar takip etti. Ayrıca CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü katıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 5 Ocak 2019 02:15

Esesin kurtuluşu için başkan Erol Tabanca, Kulübün adı da Eskişehirspor Polimeks olması lazım.

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi