Eskişehirspor'da son söz Pinto'da

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da son söz Pinto'da
A
a

Eskişehirspor yönetimi küme düşürme cezasını kaldırmak için Şilili oyuncuya son teklifi yaparak beklemeye geçti. Başkan Akgören “Son teklifimizi yaptık ve beklemeye geçtik. Bu hafta inşallah büyük sorunu çözeceğiz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimi Pinto sorununu çözmek için son görüşmeleri yapıyor. Şilili futbolcu Sebastian  Pinto geçmişe yönelik alacaklarının tamamı olan 510 bin Avro’yu istiyor. Sezon başında bu alacakları sebebiyle Eskişehirspor'a 6 puan silme cezası verilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise aynı alacaklar sebebiyle Eskişehirspor’a küme düşürme cezası yazısı gelmiş ve 1 aylık süre verilmişti. Bu sürenin dolmasına sadece 12 gün kalırken, Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim Pinto ve avukatı ile görüşmelerini sıklaştırdı.  

"Pinto'ya son teklifimizi ilettik"

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören önceki gün Pinto’nun avukatı ile bir kez daha görüşme yaparak son ödeme planını sundu.
Başkan Akgören “Pinto ile sürekli görüşüyoruz. Son teklifimizi kendisine ilettik. Olumlu görüşmeler yapıldı. Artık son sözü Pinto söyleyecek. Bu hafta sonuna kadar bu önemli sorunu çözmek istiyoruz” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
başkana 28 Nisan 2020 15:23

başkan bırak bunları senin kendini tatmin ettiğinde yeter . Begiteri dinle bu işin kurtuluşu yok yeni takım başınada adam gibi kendini kanıtlamış biri ile sıfırdan. Takımı bu hale getiren 4 lü aradan cekilin. Sahi diri ortalıkta gözükmüyo.

0 3 Cevap Yaz
İşinizi sağlam yapın. 28 Nisan 2020 00:42

Sonuç Boffin meselesi gibi olmasın da.....İşinizi sağlam yapın.

0 3 Cevap Yaz
Son firsat 28 Nisan 2020 00:28

Bütçesi sınırlı düşen bir takımdan alabilecekleri en yüksek para teklif edilmiştir.bu ortamda dünya virüsle ugrasiyorken kacirilmicak son fırsat diye düşünüyorum.almazlarsa dahada hiç bir zaman alamayacaklar.

1 7 Cevap Yaz
Es26 28 Nisan 2020 00:18

Pintoya kızmaya kimsenin hakkı yok. Önce bu adama o sözleşmeyi yapanlara hesap sorulmalı. Ardindanda 4 senedir bu adama kuruş ödemeyen yönetimlere. Öyle yada böyle bu çok kizdigimiz pinto 4 senedir kuruş almamış beklemiş ve bizler bu adamı ve boffini günah keçisi yaptık. Gelen yönetimler siz ne iş yaparsınız? 4 senede bu adama 2 taksit bile ödenip bi güvence verilmez mi? Simdide adama indirim yap diyoruz yuzsuzlugun bu kadari artık. Sen adama güvence verme 2 taksit bile ödeme şimdide indirim iste. başkalarının yerine 4 senedir kuruş odemedigin adamları taraftarın önüne hedef tahtası yap ne güzel be. Beceriksiz yoneticileri kim hedef yapacak çok merak ediyorum.

1 15 Cevap Yaz
Çifteler li 27 Nisan 2020 18:20

Tatar başkan sözüm sana. Eses imizi düşürdünüz. Seni , ekibini , begiteri , pancarciyi , hoşcani ve amjgo denen o zavallı ları bu gerçek eses taraftari hepinizi eskisehir den kovalayacak.

1 11 Cevap Yaz
Ekrem doğru 27 Nisan 2020 17:34

Yalannnn!! Külliyen yalan!!!!taraftarı kandırıyorlar !!!!!!

2 18 Cevap Yaz
2626 27 Nisan 2020 17:30

Oyuncuyu yönlendiren avukatları...Oyuncu tamam dese bile son söz avukatın... Avukatların da EsEs 'e bakışları belli.

4 10 Cevap Yaz
Ekrem doğru

Bunu yazan %100 yönetici,Pinto o kadar salak mı,kendisine bugüne kadar doğru dürüst teklif yapılsa avukatı mı engelliyecek,ya da avukat salak mı? Pinto hiç bir şey alamazsa,o da havasını alıcak!!!avukatları bakışkarı nasıl??? Baygın mı?? Avukatlat müşterileri para aldığı zaman ,para alırlar,lütfen milleti aptal yerine koymayın!!!!

4 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi