Eskişehirspor'da skandal menajer iddiası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da skandal menajer iddiası!
A
a

Eskişehirspor’da, Pendikspor ile oynanan maçta kadroya alınmayan golcü futbolcu Onur Arı’nın neden kadroya alınmadığı merak ediliyordu. İddiaya göre Teknik Direktör Suat Kaya’nın menajeri ile çalışması istenen Onur Arı’nın, bu teklifi kabul etmediği için kadroya alınmadığı ileri sürüldü

Sütiş Eskişehir
Neden alınmadığı merak ediliyordu
2. Lig’de gol krallığı yarışı veren Onur Arı, Akhisarspor ile oynanan karşılaşmada cezası nedeniyle forma giyememişti. Onur’un, Pendikspor maçında kadroya alınmaması ise büyük bir şok etkisi yaratmıştı. İddiaya göre Erkan Zengin’in menajeri ile anlaşan ve Erkan Zengin’in de yakından ilgilendiği Onur Arı’dan, bu menajerliği feshetmesi Suat Kaya’nın menajeri ile çalışması istendiği ileri sürüldü. Onur da bu teklifi kabul etmeyince kadroya alınmadığı iddia edildi.
 
Gerekçe performans düşüklüğü
Başkan Mehmet Şimşek, Pendik maçı öncesi Onur Arı’nın kadroya alınmadığını öğrendiklerinde şaşkınlık yaşadıklarını ve hemen tesislere giderek Teknik Direktör Suat Kaya ile görüştüklerini belirterek, “Hocamız bize Onur’u performans düşüklüğü yüzünden kadroya almadığını söyledi. Bizde hocamızın işine karışmamak için bir şey demedik” diye konuştu.
 
Şimşek: Böyle bir şey duydum
Başkan Şimşek, Onur Arı’nın menajerliğinin alınmasıyla ilgili iddialar ile ilgili sorduğumuz soruya, “Bu konuyla ilgili bende geçtiğimiz gün bir şeyler duydum. Sanırım Suat hocanın yardımcılarından biri Onur Arı’ya böyle bir teklif yapmış. Konuyu araştıracağım” ifadelerini kullandı.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 7 Nisan 2022 10:45

yönetimin haberi olmadan olmuşmuş :) hahahahahah

0 0 Cevap Yaz
Kemal can 7 Nisan 2022 08:13

Bıktık bu menejer oyunlarından. Takım düşmüş futbolcu kapma derdinde herkes.

0 0 Cevap Yaz
Es-es 7 Nisan 2022 06:43

Koyun kapıya ...... kapidan almayın

0 0 Cevap Yaz
Ekici26 6 Nisan 2022 21:40

Hala Suat hoca yı bu kulüpte tutuyorsunuz ya yazıklar olsun.

0 0 Cevap Yaz
Remzi Aydın 6 Nisan 2022 17:19

Onur Arı diğer futbolcular'a göre gayet iyiydi. Performans düşüklüğü bahane edilmiş. İki başkan talan etti kulübü. Hala bu kulüpte çıkar hesapları yapılıyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi