Eskişehirspor’da seri sonu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da seri sonu!
A
a

Eskişehirspor TFF 2. Lig’in 21’inci haftasında Şanlıurfaspor’un konuğu oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine direnemeyen Eskişehirspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak 4 maç sonra yenilgiyle tanıştı.

Sütiş Eskişehir
TFF 2. Lig’in 21’inci haftasında Eskişehirspor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyan Es Es, kalesini gole kapatmayı başardı. Rakip Urfaspor, 17’nci dakikada Eray Ertorun’un eline topun çarpması neticesinde bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Sinan Kurumuş’a Es Es’in genç kalecisi Efehan Kaptan geçit vermedi. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Art arda goller
Kırmızı Şimşekler ikinci yarıda ise rakibine teslim oldu. 57’nci dakikada ara pasta Eskişehirspor savunmasından Sezgin Coşkun’un ıskaladığı meşin yuvarlağı ceza sahası içinde önünde bulan Mustafa Durak, kaleci Efehan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, topu üst ağlarla buluşturdu. 1-0. 65’de sağ kanattan gönderilen topu kaleye yollayan Sinan Kurumuş farkı 2’ye çıkardı. Maçta başka gol olmadı ve Es Es sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Bunu telafi edeceğiz
Eskişehirspor, Şanlıurfaspor deplasmanında yalnız değildi. Ancak alınan mağlubiyet Siyah Kırmızılı renklere gönül verenleri üzdü. Karşılaşmayı maça birlikte gittiği Cem Tarazan, Cem Mengüç ve Haydar Demir’in yanı sıra, deplasman masraflarına katkıda bulunan Ahmet Karagöz ile birlikte izleyen Başkan Vekili Erkan Koca, iyi bir moralle ve puan umudu ile gittikleri karşılaşmadan, kayıpla döndükleri için üzgün olduklarını belirtti. Koca, çarşamba günü sahalarında oynayacakları Kırklarelispor maçında, bu kaybı telafi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, taraftarları hafta içinde oynayacakları karşılaşmaya davet etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eski 25 Ocak 2022 10:59

Sezgin ; ayağına gelen o top ıskalanır mı ???

0 7 Cevap Yaz
Ömer 24 Ocak 2022 12:00

Haydi es es

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi