Eskişehirspor’da savaşmayı seçti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da savaşmayı seçti!
A
a

Birçok takımın yakından ilgilendiği Berkay Tanır, Eskişehirspor’da kalıp 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Başarılı futbolcu 57’nci yıl kutlamalarında ES TV’ye yaptığı açıklamada ‘Savaşmayı seçtim’ diyerek taraftarın gönlünde taht kurdu.

Sütiş Eskişehir
2. Lig’de başarılı bir performans gösteren Berkay Tanır’ın sezon sonu takımdan ayrılması gündeme gelmişti. Yönetimin yoğun uğraşları sonucu başarılı futbolcu kulüpte kaldı ve 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Berkay Tanır sözleşme imzalamasının ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Berkay, ‘Ben savaşmayı seçtim inşallah bu sezon başarılı bir sezon geçiririz. Terimin sonuna kadar sahada mücadele edeceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çok büyük bir camiayız
57. Yıl kutlamaları ile ilgile de konuşan Berkay, “Böyle bir coşku başka bir kulüpte yok. Eskişehirspor 3. Lig’de ama böyle bir atmosfer var. Hiçbir kulüp kolay kolay böyle bir atmosfer yakalayamaz. Gerçekten çok mutluyum. Bu camianın bir parçası olmak beni mutlu ediyor. İnşallah Eskişehirspor hak ettiği yerlere gelir. Bu camia, bu taraftar her şeyin en iyisine layık” ifadelerine yer verdi. Berkay’a taraftarların büyük ilgisi vardı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tatar 28 Haziran 2022 17:38

Es es e böyle oyuncular lazım.helal olsun

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi