Eskişehirspor'da şaşkınlık yaratan hamleler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şaşkınlık yaratan hamleler!
A
a

Eskişehirspor Divan Kurulu’nda yer alan bazı isimlerin, futbolcu satmaya çalıştığı iddia edildi. Uğurcan Semizoğlu’nun Çaykur Rizespor’a verildiği, Buğra Çağlıyan ve Onur Arı’nın da satılması için görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. İmza yetkisi olmayan kurulun bu hamleleri şaşkınlık yarattı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yaşanan genel kurul sürecince, elinde imza yetkisi olmayan Divan Kurulu’nun, takımdaki bazı genç futbolcuları satmak istemesi kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Dört gündür Çaykur Rizespor ile antrenmanlara çıkan Uğurcan Semizoğlu’nun, Karadeniz temsilcisi ile sözleşme imzaladığı, Eskişehirspor Kulübüne ise bu transferden 3 Milyon TL’ye yakın bir bonservis ücretinin geleceği bir diğer iddia.
 
Resmi açıklama gelmedi
Gündemdeki bu konuyla ilgili henüz kulüpten resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, oyuncunun temsil ve yetki belgesi verdiği avukatı tarafından bu transferin yapıldığı, konuyla ilgili Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil’in bilgisinin olduğu ve resmi açıklamanın ise 12 Temmuz’da yapılacak genel kurul sonrasına bırakıldığı öğrenildi.
 
Buğra teklifi reddetti
Süper Lig ekibi Trabzonspor’un gündemine olan fakat Karadeniz temsilcisinin vazgeçtiği Buğra Çağlıyan için diğer bir Karadeniz temsilcisi olan Çaykur Rizespor’un devreye girdiği öğrenildi. Rizespor kulübü tarafından transfer edilmek istenen Milli futbolcumuz Buğra Çağlıyan’ın ise bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.
 
Konyaspor peşinde
Eskişehirspor’un bir diğer gol ayağı olan Onur Arı’ya ise Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un talip olduğu biliniyor. Bu oyuncunun transferi konusunda yapılan görüşmeler hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı. Sonucun nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Şimşek iddiaları cevapladı

Eskişehirspor’da Divan Kurulu Üyesi Mehmet Şimşek, futbolcuların başka kulüplere satılması iddialarına cevap vererek kendisinin bir bilgisinin olmadığını belirtti.
 
Salonda belli olur
Divan Kurulu Üyesi Şimşek yaptığı açıklamada, kendisinin imza almak için bazı görüşmeler yaptığını, Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil ve Kulüp Avukatı Barış Koyuncu’nun bu konuda aktif bir şekilde çalıştığını belirterek, “Ben ve divanda yer alan başkan Ali Çelikoğlu ve Çetin Aslanboğa şehirdeyiz. Divan Kurulu Üyesi Fatih Baturaygil ve Avukat Barış Koyuncu İstanbul’da yoğun bir çalışma içinde. İmza almak için görüşmelere devam ediyor. Fakat genç oyuncuların başka kulüplere satılmasıyla ilgili yapıldığı söylenen görüşmelerden bilgim yok. Bu konularla ilgili bana ve diğer arkadaşlarıma bir bilgi verilmedi. Sonuçta Divan Kurulu olarak elimizde bir yetki yok. Bu konularla ilgili benim de kulağıma bazı söylentiler geliyor. Satılan oyuncu varsa, 12 Temmuz’da yapılacak genel kurul sonrası belli olur” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet 6 Temmuz 2021 10:27

Nesine şaşırıyorsunuz anlamadım!Mesut Hoşcan devre arasında 20 transfer yapıp kulübü bu hale düşürürken de bu başlıkları attınız mı?Çok merak ediyorum.Sizin amacınız ne?

1 2 Cevap Yaz
pompeo 5 Temmuz 2021 21:52

ortalikta .. komisyonlar, avantalar dönüp duruyu galiba ...

4 2 Cevap Yaz
amigo 5 Temmuz 2021 18:41

ihale bu gazeteye kaldı, hadi geçmiş olsun. :))) kendi beceriksizliklerini başka türlü örtemezlerdi zaten

6 3 Cevap Yaz
Yazık vallaha 5 Temmuz 2021 17:15

5 yıldır aynı senaryo yönetimsel boşluklar .Yeni takım kurun a.ş. olsun herkes hesap versin yeter bu kulübün serbest kalan oyunculardan kaybettiği paralar.

3 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi