Eskişehirspor'da rota lige döndü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da rota lige döndü
A
a

Ziraat Türkiye Kupası’ndan Diyarbekirspor’a 2-1 yenilerek elenen Eskişehirspor, rotayı tekrar lige çevirdi, Coşkun Demirbakan'ın bu maçtaki kadro tercihi dikkatlerden kaçmadı

Sütiş Eskişehir
Ziraat Türkiye Kupası’ndan Diyarbekirspor’a 2-1 yenilerek elenen Eskişehirspor, rotayı tekrar lige çevirdi.
Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda turnuvaya veda etti. Kupadan elenen Eskişehirspor gözünü yeniden lige dikti. TFF 1. Lig'de geçen hafta Ekol Göz Menemenspor’u evinde yenmeyi başaran siyah-kırmızılılar, bu hafta Hatayspor ile karşılaşacak. Es Es yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan ile Hatayspor’dan karşılaşmasından 3 puan alıp alt sıralardan kurtulmak istiyor. Siyah-kırmızılı takım ligde geçen sezon Hatayspor’a karşı 3-0 ve 4-0’lık skorlarla boyun eğmişti.

Demirbakan'dan kadroda 11 değişiklik!

Diyarbakır yolculuğu öncesi gazetecilere kupa maçına ideale yakın bir kadroyla çıkacağını belirten Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Pazar günü oynanacak Hatayspor karşılaşmasını da düşünerek kadroda önemli rotasyona gitti. Emre Güral, Milinkovic, Sissoko ve Sekidika gibi aslarını dinlendiren Demirbakan, Menemenspor’a karşı alınan 3-0’lık maça 11’de başlayan kadroyu değiştirerek, daha az süre alan isimlere forma verdi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi