Eskişehirspor'da Pinto krizi sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Pinto krizi sürüyor
A
a

Eskişehirspor yönetiminin Pinto'ya Cuma gününe kadar 50 bin Euro yapması gerekiyor, Başkan Akgören dün yaptığı açıklamada henüz bir para toplanmadığını söyledi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un üzerindeki en büyük soruna dönüşen Pinto'da yine ödeme vadesi geldi. Geçtiğimiz dönemde Pinto'nun 500 bin Euroluk alacağı taksitlendirilmiş, ilk taksit olarak 50 bin Euro ödenmişti. İkinci taksit için dün konuşan Başkan Akgören 3 gün süreleri kaldığını, henüz bir para toplanmadığını söyledi.
Eğer Pinto'ya bu ödeme yapılamazsa anlaşma geçersiz olacak ve Eskişehirspor için tekrar küme düşürme cezası yürürlüğe girecek.
Başkan Mustafa Akgören konuyla ilgili şunları söyledi:
"Pinto’ya 3 gün sonra 50 bin Euro ödeme yapmamız gerekiyor. Şu an bir para toplanmadı. Akaminko’ya ödeme yapmak zorundayız, kendisiyle görüşüyoruz."

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tiplere bakın 28 Ağustos 2020 10:03

Yüz ifadeleri her şeyi anlatıyor...Pinto ; Bana ne EsEs ten paramı alayım yeter.İsterse küme düşsün. Sahada biraz dolanır paramı kaparım..o kadar. ......Mesut Hoşcan ; Bizim yönetim kime para ödedi ki..Pinto çok beklersin.Bizden sonrakiler belki öder... der gibiler....İkisi de samimi değil. ZORAKİ ARMANIN KENARINDA TUTMUŞLAR.KAÇACAK GİBİLER...

0 0 Cevap Yaz
Davut 27 Ağustos 2020 10:57

Eskişehir sahipsiz.Nerede vekillerimiz.....Nerede belediyelerimiz.nerede Eskşehir i idare edenler...Yok..Çünkü borç çok.Borçu yapanlar nerede ..Onlar zaten yok.Eskişehiri yönetenler temsil edenler eskişehiri temsil ediyorsunuz.Yıllardır EsEs e bir çare bulamadınız.Toplanın liderlik edin.ÇIKIŞ YOL GÖSTERİN.SOKAKDAKİ VATANDAŞ YAPAMAZ.BU TAM DA SİZİN GÖREVİNİZ.Para verin demiyoruz.EsEs için çıkış yolu gösterin..Tabi bir araya gelebilirseniz.

1 0 Cevap Yaz
Hoş can odesin 26 Ağustos 2020 21:40

Hoş can kalan borcu ödesin onun en büyük hatası pintodur.

1 2 Cevap Yaz
ahmet cengiz 26 Ağustos 2020 18:22

Hoşçan sponsor olsun kalan borcu ödesin.

1 2 Cevap Yaz
eses_lee 26 Ağustos 2020 15:56

HOŞCAN ANLADIN SEN ONU

1 4 Cevap Yaz
sponsor lazım 26 Ağustos 2020 13:42

Kimin aldıgı yada kimin ne yaptığı değil bir şekilde bu iş düzeltilmeli büyük firmalar iş adamları eski yöneticer birer futbolcunun alacagına yada gelecek yıl oynayacağına spor sor olmalı bu iş başka türlü çözülmeyecek.

4 4 Cevap Yaz
eses 26 Ağustos 2020 13:37

borçları aldıklarınızı verdiklerinizi kimlerin kimlere ne kadar borcu alacağı var açıklayında görelim. yoksa size kimse 1 kuruş para ödemez başkan... ödemeyin arkadaşlar....sizde açıklayacak cesaret yok o yüzden kimseden para beklemeyin çünkü paralar nerelere gidiyor belli değil....

0 6 Cevap Yaz
Hoşcan 26 Ağustos 2020 11:10

Eski başkan oyuncunun yanında sırıtarak resim cektirmişsin takım senin transferlerin yizünden ne hala geldi düzeltmek sana düşer.

1 14 Cevap Yaz
Eski başkanlar 26 Ağustos 2020 11:06

Buna sebep hoşcan mı veya halil mi hangisi ise o ödesin ortalıkta dolaşıyorlar insanda biraz utanma olur şu anda umurlarında olduklarını düşünmüyorum. Başkan sende onlarlaydın onlara git yedikleri haltı düzeltsinler.kulüpten alacakları varmı ikisinin de şu kadar var veya yok. Onların dönemini cık adam gibi acıkla geliri gideri arkadaşlarla ilgili yanlış düşüncelere girmeyelim hadi başkan acıkla.

3 12 Cevap Yaz
Keşke ödeseler ama ...

ödemezler. Kulüp para kazansa gelip çatır çatır otellerde vs yerler. Şu anda da bunlardan hesap sorabilecek bir yönetim gelmek üzereyken yok üye değil yok dışarıdan gelecekler diyerek apar topar bu yönetimi getirdiler başları. Hayali olduğu için değil MHyı filan korumak için geldiler bana öyle geliyor. Günahları boyunlarına. Tabii MH veya HÜ döner de borç öder diye kimsebeklemesin. Yani o harcamalar kulüp adına yapıldı bitti onlar kulübe yazar. Bana da acı geliyor ama öyle bir babayiğit değil bunlar zaten keşke ödeseler. Öyle bir baba adam değiller. Malesef acı ama Büyükşehrin Küçük Beyleri elinde oyuncak oldu EsEs. Tabii kongreye gelip seni beni azarlarlar. çünkü muazzam yüzsüzdürler. Yazık ya. Böyle bir kaliteli taraftara böyle yöneticiler. Demek ki kalitemize uygun yöneticiler seçememişiz. Layığımız buymuş demek sevigli renkdaşlar. Ama o gün gelecek. Hepsinin suratına tüküreceğiz merak etmeyin.

3 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi