Eskişehirspor'da paralar ödenmedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da paralar ödenmedi
A
a

Eskişehirspor’da yabancı oyunculara ödenmesi gereken ücret dün de ödenemedi. Kaynak arayışları için Almanya’ya giden Başkan Osman Taş’ın pazartesi günü bir kısım ödeme yapacağı belirtiliyor. Teknik Direktör Fuat Çapa ise alacağı ödenmeyen futbolcuları ikna etmeye çalışıyor

Sütiş Eskişehir
ESKİŞEHİRSPOR'UN YABANCILARI ÖDEME BEKLİYOR
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, tüm sıkıntılarının yanında İbrahim Sissoko, Kamal Issah, Marko Milinkovic ve Jesse Sekidika’ya da ödeme yapmaya çalışıyor. Başkan Osman Taş dün sabah saatlerinden itibaren ödeme yapmak için kaynak yaratmaya çalıştı. Öğleden sonra yatması gereken ücretlerin ne yazık ki yatmadığı öğrenildi. Alacaklı olan futbolculara bir kısım ödemenin ise pazartesi yapılacağı belirtildi.

FUAT ÇAPA OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYOR
Serbest kalma haklarını eline geçiren yabancı futbolcuların takımdan ayrılmaması için Teknik Direktör Fuat Çapa’nın harekete geçtiği öğrenildi. Çapa’nın yabancı futbolcularla görüşme halinde olduğu ve pazartesi gününe kadar beklemelerini istediği belirtildi. Başkan Osman Taş’ın ise dün kaynak bulmak için Almanya’ya gittiği öğrenildi. Taş’ın daha sonra Almanya’dan Polonya’ya geçip kampı takip edeceği belirtildi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aktan Devresoglu 30 Haziran 2019 21:24

Almanya dan ne kaynağı bulacaklar.Insanları kandırıyorlar.Paran yok ne işin var yoneticilikte.Amaçları reklam hava atma.

0 2 Cevap Yaz
Kadir 30 Haziran 2019 19:22

EsEs sahibsiz.Bazı klupler 200 milyon krediyi hem de 2 yıl ödemesiz anında buluyor. EsEs 150 bin dolar için -6 puan cezası alıyor.Bizim siyasilerimiz nerede?Belki rakip takımları bile tutan vardır içlerinde.

0 1 Cevap Yaz
Cüneyt 30 Haziran 2019 18:15

Bence bu yönetim tirt olucak takım çoluk cogun eline kaldı kimse napicagini bilmiyor nerde eskişehir in aklı başında yöneticileri

0 1 Cevap Yaz
Herdal 30 Haziran 2019 16:15

Kulubu satin paralari odeyin

0 2 Cevap Yaz
essli 30 Haziran 2019 01:47

- 6 puan .dahasıda gelecek gibi..başkan hergün basının önünde resimlerin çıkıyor...medyatik kardeşim....takım dağılıyor..birazda takımla ilgilen..yanındakilerin gazına geldin...ilk icraaatın....dolmayan stada , zam yapmak oldu..bu kombine fiatları çok...bilhassa kale arkası...yükü taraftara yükleyeceğine orda dikilen boş boş duran güvenlikçi ve polislerin sayısını azalt..onlara verilen paraların yükünü biz neden çekelim...benden bu kadar wesselam...

0 3 Cevap Yaz
Asım 29 Haziran 2019 18:24

nereye böyle Eskişehirspor ?

0 7 Cevap Yaz
bozüyüklü esesliler 29 Haziran 2019 17:14

çok üzülerek söylüyorum bu şovmenle ömrümüz çok uzun sürmez.

0 8 Cevap Yaz
Google Bak 29 Haziran 2019 14:59

Başkanla ilgili Alman ların açıklamasını oku kardeşim. Daha hala ne konuşuyorsunuz. Bu yönetimin derhal istifa ettirilip yönetim kurulu üyelerinin kulüpten istifaları alınmalı.

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi