Eskişehirspor'da para bitti! Tek çare...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da para bitti! Tek çare...
A
a

TFF ve FIFA dosyaları yüzünden 11 milyon TL gibi önemli bir paraya ihtiyacı olan ve bu paranın yarısına yakınını temin ederek, günü gelen ödemeleri yapan Başkan Halil Ünal, paranın tükenmesi üzerine tekrar maddi çıkmaza girdi.

Sütiş Eskişehir

Bir hafta içinde yaklaşık 6 milyon TL’ye ihtiyacı olan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın, bu parayı nasıl bulacağı merak ediliyor

MADDİ KRİZ KAPIDA 

Göreve geldikleri ilk günden itibaren kendi imkanları ve temin edilen gelirler ile, kapıya dayanan TFF ve FİFA dosyalarını çözmek için uğraşan Başkan Halil Ünal ve yönetimi, arka arkaya gelen ödemeler yüzünden tekrar maddi çıkmaza girdi.

6 MİLYON BİTTİ
Kulübün eski Başkanı Nebi Hatipoğlu’nun 871 Bin TL verdiği borcun yanı sıra, yönetim kurulunun cebinden verdiği paralar ve Odunpazarı Belediyesinin reklam alanları sayesinde kulübe gelen 4 Milyon TL olmak üzere, kısa sürede 6 Milyon TL gibi bir kaynak yaratan Başkan Halil Ünal, bu paralar ise öncelikli olarak serbest kalmak için TFF’ye başvuran futbolcuların bir kısmının ödemelerini yaptı. 

ACİL ÖDEMELER YAPILDI 

FİFA dosyalarını da yapılandırmaya giden ve 325 Bin Avro alacağı olan Binvenu dosyasını kapatan Ünal, alacakları ödenmediği gerekçesi ile TFF’ye başvuran oyunculardan Ofoedu, Bruno, Hasan Ayaroğlu, Semih Şentürk, Aykut Akgün, Bilal Aziz Özer, Felix, Akaminko, Kayacan, Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar’ın yanı sıra, Andaç Güleryüz ve Semih Güler’e ödeme yapınca, paraları bitirdi. 

BEKLEYEN ÖDEMELER VAR

Sırada bekleyen Hürriyet, Gökhan Siverek, Erkan Zengin, Enescan, Uğur İnceman, Serdar Yazıcı, Dorukhan gibi isimlerin yanı sıra, FİFA’dan tebligatı kulübe ulaşan Toko, Sissoko, Kulach ve Defederico için de ödeme yapması gereken Başkan Halil Ünal, yaklaşık 6 milyon TL daha kaynak bulmak için uğraşıyor. 

TEK ÇARE KALDI 

Böylesine önemli bir parayı kısa sürede bulması gereken Başkan ve yönetimin, kimsenin destek olmaması yüzünden zor durumda olduğu ve daha önce yalanlanmasına rağmen, tek çözümün, bazı oyunculara gelen transfer tekliflerinden birini, değerlendirmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Akif 6 Ocak 2018 15:14

Büyükşehir belediyesi bu şehrin aynı zamanda seçmeni olan sanatseverleri memnun etmek için projeler üretiyor biz futbolsever seçmenleri için de maddi kaynak sağlayan proje üretmesini istiyoruz, bu ne düşmanlık Eskişehirspor'a karşı. Bu şehrin marka değerine sadece belediye başkanımız değil Eskişehirspor'un da katkısı büyük.

1 1 Cevap Yaz
eses taraftarı 4 Ocak 2018 15:19

takımın önüne sponsor alın

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi