Eskişehirspor'da Osman Taş'tan umutlandıran söz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Osman Taş'tan umutlandıran söz
A
a

Eskişehirspor'da geçtiğimiz sezondan kalan alacakları ödenmeyen futbolcular, alacaklar ödenmeden Polonya kampına gitmek istemedi. Futbolcularla toplantı yapan Başkan Taş, ödemelerin yapılacağı sözünü verince, 21 futbolcu kampa gitti. Tecrübeli 7 isim ise ödemeler yapılmadığı için henüz kampa gitmedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da 10 günlük Polonya kampı öncesi para krizi yaşandı. Geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarının ödenmesini bekleyen Siyah kırmızılı futbolcular, ödemeler yapılmadığı için Polonya kampına gitmek istemedi.

ÖDEME SÖZÜ VERDİ

Önceki gün akşam tesislerde futbolcular ile toplantı yapan Başkan Osman Taş, paraların hesaplara yatırılacağı sözünü verince, ikna olan oyuncular önce antrenmana çıktı, ardından da gece otobüsle İstanbul’a, giderek dün sabah uçakla Polonya kampına gitti.

14 GÖREVLİ

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Varşova’da Bonifacio Hotel’de 10 gün süresince kampa teknik kadro ve personelden 14 kişi gitti. Kafilede Sportif Direktör Ayhan Taşçı, Teknik Direktör Fuat Çapa, Kaleci Antrenörü Levent Zorluer, Yardımcı hocalar Mustafa Gürsel, Sami Uğurlu, Ali Onur Cerrah, David Odonkor. Destek ekibi Uğur Aydın,Hikmet Demiraç,Bahri Yiğit Aydın, Ekrem Ekiz, Erhan Yılmaz, Muslahattin İmre, Hakim İnci yer aldı.

21 FUTBOLCU

Siyah kırmızılı takımdan Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş, Mehmet Özcan, Furgan Polat, İbrahim Halil Öner, Mehmet Feyzi Yıldırım, Buğra Çağlayan, Emir Omurtak, Ekrem Kılıçarslan, Tolga Yakut, Talha Erdoğan, Cengiz Alp Köseer, Metehan Altunbaş, Furkan Balaban, Bedirhan Altunbaş, Erdal Akdari, Mevlüt Çelik, Muhammet Yahya Akbulut, Alperen Kocabaş Ebrar Yiğit Aydın, Berkay Tolga Dabanlı yer alırken, kafilede yer almayan diğer futbolcuların ise, kampa sonra katılacağı belirtildi.

KAMPA GİTMEDİLER

Diğer taraftan geçtiğimiz sezondan kalan ödemeleri yapılmayan, Kamal, Jesse, Marko, Sissiko, Ferhat Kiraz, Hakan Aslantaş ve Emre Güral gibi önemli isimler kampa katılmadı. Yönetimin ödeme yapmasını bekleyen oyuncuların, bu hafta sonuna kadar kampa katılması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alper eses 5 Temmuz 2019 22:49

Musa eroğlu ne güzel söylemiş Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor

0 2 Cevap Yaz
Cc 5 Temmuz 2019 18:16

Başkanı istifaya kim davet etmişti sahi ?

1 2 Cevap Yaz
Selim 5 Temmuz 2019 15:12

Yönetimin tek icraatı -6 puan. Söz ver zamanı gelince para yok. Zaman boşa geçiyor Es Es için, gidişat kötü.

0 6 Cevap Yaz
Eses 5 Temmuz 2019 14:27

Başkan içraat yok hep laf şu ana kadar eksi altı puan dışında birşeyini görmedik.Sende kendini tanıtır sonra istifa edersin.

0 5 Cevap Yaz
Eses 5 Temmuz 2019 14:00

Kamp değil tatil gibi

0 3 Cevap Yaz
furemen 5 Temmuz 2019 11:24

Yapamayacaksan niye başkan oldum kardeşim.Benim bildiğim bu takım 4 sezondur adam gibi bir arada kamp yapamıyor.Rezillik!Büyük kulüp falan değiliz.İlçe,köy kasaba takımları takır takır paraları ödüyor.Başarıdan vazgeçtik onurumuzu koruyun bari...

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi