Eskişehirspor'da o tarih değişti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o tarih değişti!
A
a

Eskişehirspor'un 5 Mayıs olarak açıklanan tesislerde toplanma tarihi 11 Mayıs’a alındı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un 5 Mayıs olarak açıklanan tesislerde toplanma tarihi 11 Mayıs’a alındı. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Teknik Asbaşkan Ömer Kurumehmetoğlu, geçtiğimiz gün yönetim kurulu olarak toplantı yaptıklarını ve takımın tesislerde toplanma tarihini 11 Mayıs’a aldıklarını ifade etti. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek habere göre bu tarihin de değişkenlik gösterebileceği gelen haberler arasında.

İlk iş koronavirüs testi olacak

Eskişehirspor’da futbolcular formlarını evlerinde ve bahçelerinde yaptıkları bireysel antrenmanlarla korumaya çalışıyor. TFF’nin ligleri Haziran’ın 15’inde başlatma planı üzerinde 11 Mayıs’ta Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanacak olan Eskişehirspor’da tüm futbolculara ve teknik kadroya Koronavirüs testi yapılacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ibrahim 1 Mayıs 2020 00:30

AYDIN BEĞİTERİN DEDİĞİ B PLANINA GEÇİN. ÜNİVERSİTE TAKIMI OLARAK AMATÖRDEN BAŞLAYIN. TAKIM YENİDEN DOĞSUN. 3 LİĞE DÜŞECEK TAKIM. AMATÖRE DÜŞMEYECEĞİNİ KİM GARANTI VERECEK ELDEKİ PARALARLA BORÇ ÖDERKEN TAKIMI YİYECEKSİNİZ. .PARA OLMAYINCA 3 LİĞDE DE TUTUNAMAYAKSINIZ. PARA ALACAZ DİYE FİFA YA GİDENLER, PUAN SİLDİRENLER DE KIÇLARINA BAKAKALSINLAR. HAK ETTİLER BUNU. ONLARA VERİLECEK PARALARLA ALT YAPIDAN NE GENÇLER YETİŞİR. İSTERLERSE PARA YERİNE ONLARIN ADLARINI GENÇLERE VEREREK ONLARI ANABİLİRİZ. MESELA PİNTO KAZIM, BUFFIN ERDAL . GİBİ. İÇİMİZ KAN AĞLIYOR SELAMLAR.

0 4 Cevap Yaz
Eses 30 Nisan 2020 22:09

Ne toplanmasi? Bu hastalığın aşısı veya kesin tedavisi bulundu da bizim mi haberimiz yok? ,Hiç bir sey insan hayatından daha önemli değildir.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi