Eskişehirspor'da o imzalar atıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da o imzalar atıldı!
A
a

Eskişehirspor’un yeni forma sponsoru MS Sports oldu. Alman firması ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Es Es’i 3 yıl boyunca MS Sports firması ücretsiz olarak giydirecek

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Sportif Direktör Murat Daldık, firma yetkilileri Murat Semiz ve Siegmar Tittjung’ın katıldığı toplantıda ilk sözü Başkan Şimşek aldı. Şimşek yaptığı açıklamada, “Ms Sports ile bir anlaşma yaptık. Bu anlaşmanın yapılmasında büyük emek harcayan Sportif Direktörümüz Murat Daldık’a teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar sponsor olan firmaya dahi kulüpler para veriyordu. Ama biz para vermeyeceğiz. Taraftar ürünlerini de satacaklar. Kulübe gelir getirecek projeleri de var. Bunları şu an açıklayamıyoruz. Ürünlerin kalitesinden memnunuz” dedi. 

3. forma oylanacak
Sportif Direktör Murat Daldık ise yaptığı açıklamada, “MS Sports firması Eskişehirspor’u araştırmış. Spor camiasına yeni giren bir firma… Bizle çalışmak istediler. Kongre süreci yaşandı ve imza yetkisi olmadığı için törenimizi bugün yapıyoruz. İki formamızı acil olarak TFF’ye bildirmemiz gerekiyordu. 3’üncü formamızı ise taraftar belirleyecek. Oylama yapılacak ve forma dizaynını taraftarımız belirleyecek. Başlattığımız fidan kampanyasına MS Sports 500 adet fidan bağışında bulundu. Ayrıca 500 adet de TEMA Vakfı’na bağışta bulunacaklar” dedi.

Sözleşme 3 yıllık
Daldık ayrıca, “Müsabakalar devam ederken promosyonlar olacak. Sponsor firmamız ilk maçımız olacak olan Karacabey deplasmanın masraflarını karşılayacak. Eskişehirspor hariç Türkiye’den bir takıma sponsor olmayacaklar. 3 yıllık bir anlaşma imzalıyoruz. Forma, antrenman malzemeleri ise ücretsiz olarak takımımıza verilecek” dedi. 

Eskişehirspor'u biliyorduk
Firma yetkilisi Murat Semiz ise, “Ben kendimi bildim bileli futbolun içindeyim. Türkiye’de iş yapmaya karar verdikten sonra ünlü bir firmayla görüştük. Forma sponsoru olmayan bir kulüp var mı diye sorduk. Onlar da Eskişehirspor ve birkaç kulüp var dedi. Biz de hiç zaman kaybetmeden Eskişehirspor ile görüşmeye başladık. Eskişehirspor’u ve o müthiş taraftarını yakından biliyorduk. Böyle bir camia ile anlaştığımız için çok mutluyuz” dedi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çiftelerli 6 Ağustos 2021 22:34

Efsane eses imizin düştüğü hallere amatör takımlarından daha kötü yönetiliyor

0 0 Cevap Yaz
Zippo 6 Ağustos 2021 15:28

Bizim transfer tahtasini açsın sonra biz onlara öderiz :)

0 2 Cevap Yaz
Kıllanan adam 6 Ağustos 2021 13:59

Başkan ve reklam veren firma yetkilisi hariç yöneticilerin kılık kıyafetine bi bakın

2 12 Cevap Yaz
D F aruk

ciddiyetten uzak samimiyetsiz kişiler

0 6
pompeo

sanki kahveden toplayiverip getirmisler gibi ...

1 0
ahmet çelebi 6 Ağustos 2021 12:37

Takımın ihtiyacı olan her ürüne sponsorlar bulunmalı böylece takımı yönetmek masrafsız olur. Böylece gelirle borçlar ödenebilir.

6 1 Cevap Yaz
Akbaba

2.ligde ne gelirinden bahsediyorsun?

0 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi