Eskişehirspor'da mutlu sona adım adım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mutlu sona adım adım!
A
a

Eskişehirspor’u yaşatmak için büyük mücadele veren divan kurulu transfer yasağını kaldırmak için mesaiye devam ediyor. 30’u aşkın kişiden imza almayı başaran divan kurulu camianın umutlarını ayakta tutmayı başarıyor.

Sütiş Eskişehir
11 Haziran’da yapılan seçimde Eskişehirspor’da başkan adayı çıkmamış ve iş divan kuruluna kalmıştı. Transfer yasağını kaldırmak için kolları sıvayan divan kurulu koca bir kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. Şimdiye kadar 40’a yakın kişiden imza almayı başaran divan kurulu taraftarın yüzünü güldürüyor. Divan kurulu ayrıca başkan adayı olacak kişi veya kişilerin de ellerini rahatlatmış oluyor.

Mutlu sona adım adım
Geçmiş dönemde alacakları olan kişilerden imzaları toplamaya devam eden divan kurulu dün de yoğun mesaisini sürdürdü. İmzaları alarak camiayı sevindiren divan kurulu, adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Divan kurulu eski yönetimlerin de devreye girerek kalan imzalar konusunda kulübe yardım edilmesini bekliyor. Eskişehirspor, 28 Haziran’a kadar imzaları toplayıp transfer yasağını kaldırarak yeni başkanını seçmeyi hedefliyor.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses_lee 21 Haziran 2021 10:37

iş trabzona kalacak olursa yeni başkan adayı halleder gibime geliyor

0 0 Cevap Yaz
ibrahim 21 Haziran 2021 08:45

trabzonu ve şike diyen herkesi mahkemeye verip zararların tanzim edilmesi lazım

0 3 Cevap Yaz
Murat 20 Haziran 2021 20:28

Ziyaaaa

0 0 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 20 Haziran 2021 11:01

Çok zor koçum çok zor imkansız birşydir bu.Transferin falan açılması söz konusu ve mümkün değildir.Kulüp kapanacaktır maalesef.Artık geçti ODUNPAZARI sür eşeği KAYSERİ'ye.😠😡

0 5 Cevap Yaz
Ekici 19 Haziran 2021 13:56

Şike iddialarıyla avrupaya gitmemiz engellediği zaman çok kalite takımımız vardı, eğer engellenmeseydik bazı futbolcularımız Avrupa arenasında kendini gösterecek ve yüksek bonservis gelirleri elde eddeebilir ve transfer yaparken bize daha kaliteli futbolcular gelirdi. Kulübümüzün hakkını yiyenlere tazminat davası açılmalı en az 50 milyon tl talep edilebilir. Alın size kaynak zararımızın tazmin edileceği söylenmemişmiydi o zaman, söylenmişti hani nerede kimse niye yazmıyor dillendirmiyor dava açmıyor.

2 8 Cevap Yaz
LOVE ESES

Bunların bu takıma, bu renklere, bu şehre, bu halka hainlikleri Alman Teknik Direktör Skibbe'nin takımın başına geçmesiyle başlamıştır. Efsane Başkanları, TD'leri, oyuncuları omuzlarda getirdiler küfürlerle gönderdiler. Gelen efsane Başkanlar, berber diriler ve mavişler kulübü politikaya bulaştırdılar. FB'li Bülent'ler ve GS kökenli Ümit'leri destekleyen diriler, mavişler ve yerel basın kalemşörleri yüzünden şanlı kulübümüzün ismini şikeyle lekelemişlerdir. Ayrıca gelir gider ve 300 milyon borcun hesabı soracak bir baba yiğit nede yerel basın çıkmamıştır. YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR. Yiyenleri koruyan ve savunanları ALLAH bildiği gibi yapsın.

0 3
pompeo

laylaylomcularin aklina böyle seyler gelmez ... zaten bu güne kadar gelmedi de ..

1 1
Redkit 19 Haziran 2021 13:46

Koca Eskişehirspor imza peşine düştü 1 kişi bile vermese hayaller başka bahara kaldı :)

1 5 Cevap Yaz
Çiftelerli 19 Haziran 2021 12:00

Esesimizi yediniz bitirdiniz, pancarcı hoşcan Tatar begiter ve amigo berber diri bu taraftar sizden hesap soracak

1 14 Cevap Yaz
pompeo

bunlarin basi Aydin amca zaten .. pancarci da onun yetistirmesi ...

1 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi