Eskişehirspor'da mutlu son: Parayı ödedi ve gitti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mutlu son: Parayı ödedi ve gitti!
A
a

Eskişehirspor'un önemli isimlerinden biri olan İsmail Palta, geçtiğimiz hafta yönetimle yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini dile getirmişti. Ancak işler, beklenmedik bir yönde ilerledi. Yönetim, İsmail'e sezon başında ödenen parayı iade etmesi şartıyla takımdan ayrılmasına izin vereceğini açıkladı. İsmail, bu çıkmazı aşmak için elini cebine attı. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı İsmail Palta, geçtiğimiz hafta yönetimle görüşüp takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti.

Yönetim, İsmail’e sezon başında verilen paranın ödenmesi halinde takımdan ayrılmasına izin vereceğini açıklamıştı.

İsmail bu sorunu çözdü ve yönetime sezon başında aldığı parayı geri verdi.

İsmail dün Bingölspor’a imza attı. Ayrıca Doğukan’ın da bugün Burhaniyespor’a imza atacağı öğrenildi.

Metin Kantarcı Pendikspor’da

Eskişehirspor’un eski kaleci Antrenörü Metin Kantarcı’nın yeni adresi belli oldu. Kantarcı, sezonun ikinci yarısında Süper Lig ekibi Pendikspor’da kaleci antrenörü olarak görev yapacak. Bilindiği üzere Kantarcı, 2021-2022 sezonunda Eskişehirspor’da Teknik Direktörlük yapan Cengiz Seçsev’in ekibinde yer alıyordu.

Eren Altıntaş golle tanıştı

Eskişehirspor'dan sezon başında Alanyaspor'a transfer olan  Eren Altıntaş, Alanyaspor’da golle tanıştı. Ziraat Türkiye Kupası’nda geçtiğimiz akşam Samsunspor ile karşılaşan Alanyaspor bu maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Alanyaspor formasıyla mücadeleye ilk 11’de başlayan ve 26 numaralı formayla mücadele eden Eren Altıntaş, takımının golünü atmayı başardı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman 19 Ocak 2024 16:41

gittiği takım yine bir amatör takını.. sıkıntısı neydi acaba ?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi