Eskişehirspor'da mücadele sürecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mücadele sürecek!
A
a

Eskişehirspor 4 maçta 10 puan toplayarak gittiği İzmir'de Menemenspor'a 3-1 mağlup oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Şanssız gol
Dakika 7’de Menemenspor maçtaki ilk pozisyonunda golü buldu. Defansın arkasına atılan topta Ali Özgün topu ayağıyla Ekrem’in üzerinden kaleye yolladı. Yaşanan karambolde topu önünde bulan Samed kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 13’de yine Es Es defansının arkasına atılan topu sektiren Furkan Balaban büyük bir hata yaptı. Ali Özgün’ün sağ çaprazdan kaleye yolladığı top az farkla dışarı çıktı.

Alperen’e geçit yok
Eskişehirspor maçta ki ilk tehlikeli pozisyonunu 40’ncı dakikada yakaladı. Sol kanattan Cemali’nin gönderdiği topa arka direkte dokunmaya çalışan Mete Kaan’a defans izin vermedi. 44’üncü dakikada defansın arkasına sarkan Alperen Kocabaş, topla buluştu. Ceza sahasına girer girmez şutunu kaleye yollayan Alperen’e kaleci izin vermedi. Mücadelenin ilk yarısını Menemenspor 1-0 önde tamamladı.

Farkı 1’e indirmiştik
Mücadelenin ikinci yarısında oyuna tam ağırlığını koyduğu sırada Eskişehirspor, 65’inci dakikada penaltıdan kalesinde golü gördü. Ceza sahası içinde Ali’nin düşürülmesi sonucu Menemen penaltı kazandı. Topun başına geçen Taşkın topu filelerle buluşturdu ve skor 2-0 oldu. Eskişehirspor, aradığı golü 85’de Cemali ile buldu. Kullanılan serbest vuruşta topu enfes bir şekilde kaleye yollayan Cemali farkı 1’e indirdi. Şimşekler son dakikalarda rakip kalede gol ararken kontratakta Menemenspor, Olatunbosun ile bir gol daha buldu ve maç 3-1 sona erdi.

İzmir’de seri sonu
İzmir’de seri sonu Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan Eskişehirspor 4 maçta kalesini gole kapatmış ve bu maçlardan 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılmıştı. Siyah Kırmızılı ekibin serisi 5’inci maçta sona erdi. Kırmızı Şimşekler, karşılaştığı Menemenspor’dan iki gole yerken, 4 hafta sonunda ilk mağlubiyetini almış oldu. Es Es, ligin 23’üncü haftasında ise Hatayspor ile karşı karşıya gelecek

İnançlıyız, mücadele sürecek
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer maç sonunda açıklamalarda bulundu. Henüz kaybettikleri bir şey olmadığını söyleyen Özer, “Ligde daha çok maçımız olacak. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu ligde kalmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Genç oyuncularımın çok iyi mücadele ettiğine inanıyorum. Özellikle ikinci yarıda 2-0’dan sonra 3-5-2’ye döndük ve 2-1’i yakaladık. Penaltı pozisyonumuz var diyorlar, o da olmuş olsaydı buradan beraberlikle ayrılabilirdik. Genç oyuncularıma yolumuza devam ediyoruz. İnançlıyız, Eskişehirspor’u ligde bırakmamız için çok çalışmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Feyzi’nin yerine Bedirhan
Geçtiğimiz hafta Altınordu ile oynanan karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Feyzi dünkü maçta forma giyemedi. Teknik Direktör Mustafa Özer, Feyzi’nin yerine Bedirhan Altunbaş’a görev verdi. 90 dakika boyunca sağ bekte görev yapan Bedirhan hem hücumda hem de savunmada canla başla mücadele etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi