Eskişehirspor'da Mehmet Özcan ve Cemali Sertel'den mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Mehmet Özcan ve Cemali Sertel'den mesaj
A
a

Eskişehirspor'da gen. futbolcular Mehmet Özcan ve Cemali Sertel sosyal medya hesaplarından sezonu böyle değerlendirdiler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Özcan, dün sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. “Tarihi bir sezonun sonuna geldik” diyen 20 yaşındaki futbolcu, “Şartlar ne olursa olsun umudunu inancını kaybetmeyen büyük Eskişehirspor taraftarına ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı.

İyisiyle kötüsüyle tamamladık

Devre arasında 500 bin Euro karşılığında Başakşehir’e transfer olan ve bir buçuk yıllığına kiralanan Cemali Sertel, dün sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. 19 yaşındaki sol bek, “İyisiyle kötüsüyle bi sezon daha bitti. Yaşadığım en güzel anlardan biriydi, profesyonel hayatımda attığım ilk gol. İnşallah gelecek sezon devamı gelir. Tüm takım arkadaşlarıma abilerime mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 19 Mayıs 2019 13:25

Bu sezon tek takdir edilecek genç futbolcu kardeşlerimiz. Ne yönetim ne hoca hepsi rezil transfer yapamayınca kulüp kapanıyor diye feryat eden önce yönetim sonrada Fuat hocaydı

0 0 Cevap Yaz
LEVENT

Sen ne yaptın onu de bakalım? Fuat hocanın yanında bir gün çalıştınmı koştunmu naptın aşırı bi klavye delikanlısın belli.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi